YerelTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam

Hayırlı işler hayırlı arayışlar tabıkıde ilk size bağlı olacaksa kendi görüşümüz aylık baya iyi xx.xxx veya 7.000 üstü bir maaş lazım ki illa düşünmüşsünüzdür bunları.

Bide yanlış anlamayın iş ayırt etmryen ama illegal değil merkez yurt dışı kendi görüşümüz iç belle legal olmayan bir site yani illegal türkiye göre tabi çünkü yurt dışında herşey legal illrgal bişey yok zaten de ama tabi bu işlerde de doğal olarak kazanclar xx.xxx veya xxx.xxx gibi rakamlar oluyor bu da tercih meselesi.

İnşallah aradığınızı bulursunuz. Birde full mesajı kalın(b) yapmak forum kurallarına göre yasaktır. Bildirmek istedim.

Saygılarımızla
Merhaba Öncelikle Düşünceniz sanırım tecrubelerinizle alakalıdır , varsayımla söylediğinizi ummuyorum.. Y.dışı şirket olunca illaki illegalmi olmalı ? Y.dışında türk şirketiyiz , çalışanıda türk arıyoruz , ofiste çalışmak yurdundan ayrılmak istemeyen arkadaşlar için remote destekle çalışma imkanı sunuyoruz , baltalamamak yada xxx fahiş fiyatlar belirlememk lazım dimi ? Remote çalışacak , frelance gibi çalışacak bizim işlerden hariç işler yapmasına müdahale etmeyeceğiz birde 7 bin üzeri maaş ??? sanırım siz bu yüzden boştra kalırsınız ? Size cavp yazmak istemezdim açıklamak bile istemem BOLD yazmamdaki sebep 3. kez ilan veriyorum 3 farklı kişi başladı , işte çalışıyor olduğunu öğrendiğimiz sonrasında 2-3 hafta sonra işi bırakamam gibi imkansızlığı olduğunu söylediğinde başa dönüş yaşadıığımızdan bu özelliği vurgulam istedik.. önceki mesajlarda aynı satırda aynı fontta duruyordu.. bilmeden ahkam kesmek amatör işidr . kalın sağlıcakla