basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bu konuda ücretli birşey olmadığı için herhangi bir sitem etmeyeceğim.
Ama @xxx786; bu arkadaşın size yaptığı desteği tarihli olarak ekran görüntüleri ile paylaşır mısınız. Bu arkadaş çözdü ve size kodlanması için talepte mi bulundu. Ticaretlerimden göreceğiniz üzere bu arkadaş benden bir sitesi için hizmet aldı.
Ben bu arkadaşın kendisine tatlı bir dille kendi siteleri haricinde paylaşımı yapmamasını rica ettim ama beklediğim gibi yaşının verdiği şekilde davrandı. Zaten mantığı öğrenmek, çalmak (her neyse adı) için kendisi bir gün önce kurulmuş bir site ve pinterest hesabı ile geldi bana. Şu an yapamayacağım diye belirtmeme rağmen bir sürüde pm atmıştı yapalım hadi falan diye.
Şimdi siz bu konudan bu arkadaşın size bu olayı söylemediğini belirtebilir misiniz. Bakın yanlış anlaşılma olmasın ben paylaşımınıza birşey demiyorum. Sadece bu arkadaşın neden emek hırsızlığı yaptığı konusunda fikrim oluşmasını rica ediyorum.
Bana bizimkisi seninki ile aynı kod değil gibi gelinmemesi için kodun çeşitli varyasyonları olabilir, ayrıca sorun tam olarak bir hafta önce tarafımdan çözülmüştü. Kodladığınız sistemin mantığı eksik bu konuda pinleri silinmeyi duranlar varsa bir hafta sonra tekrar baksınlar hesaplarına. duruyor mu diye.

Ayrıca pinterest botlarını sitenize getirmeniz gerekiyor. Getirmezseniz bir kaç güne hesap kapanma, domain ban gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Benden hizmeti satın alan kişiler bana ulaşabilirler bu konuda. (kod bu şekilde bir mantıkta değil şu anda)

Bunun dışında benden hizmet alanlar daha önce aldıkları için kendilerine desteğimi sunacağım her türlü.

Ve yine ayrıca birkaç güne sadece yeni attığınız pinler için değil "ESKİ SİLİNMEYE DEVAM EDEN PİNLER İÇİN" çözümü ücretli olarak satışa çıkacaktır. Yani repin aldığınız hit getiren pinlerini silinmesi duracak ve hitleriniz eski haline gelecek.
Boş boş konuşmuşsunuz. PM kutum çözümün nasıl olduğu ile soranlar ile dolu. Yöneticiler ile iletişime geçip sizin böyle saçma sapan yazacağınızı bildiğim için önceden önlemimi almıştım. Kimseye de söylemedim. Bana soranlar konuyu görüyorsa yazabilirler.
Sizin yaptığınız sistem bir işe yaramadı. Ertesi güne shadow yedi. 400 500 pinde yediğim shadow u kodun ile 1 gün dolmadan yedim. Hatta bu konuya yazar mısınız dediniz güvenmediğim için ben kabul etmemiştim zaten.
Arkadaşın bahsettiği yardım Pinner sistemi. Pinner'in bütün eksiklerinde kendisine yardımcı oldum. Bu konuda bana teşekkür etti ve halen de yardımcı oluyorum.
Bak burada ne yazıyor? https://prnt.sc/ppyllw
Adam yazılım yapmış Pinner diye shadow ya da pin silinmesi olmuyor. Adam 12 k pin atmış silinme yok shadow yok. Ben senden 4 gün önce kod aldım. Bir işe yarasa ya da tasvip etsem ben bu adama niye sorayım? Daha dün sordum. Yine sen bana kod verirken adamın konusunda silinmeme olayı daha önceden kanıtlı bir şekilde koyulmuş. Kendine pay biçme!
Bu eklediğim dünkü konuşmadan bile belli senden aldığım kodun bir işe yaramadığı başka çözüm aradığım. Ben Erdem 'e değil Erdem bana yardımcı olsun diye bekliyorum bu konuda.

Ayrıyetten şu her şeyi ben bilirim havalarını bırak. Bulduğun fikir bilinmeyen bir şey değil. Forumda kullananlar mevcut. Sana yaptırmadan önce "Pinterest bot nasıl engellenir" diye Google'da aradım kod bilgim olmadığı için. Bu bile arama geçmişimden görülür bildiğim kanıtlanır.