Şimdi bu konuda ücretli birşey olmadığı için herhangi bir sitem etmeyeceğim.
Ama @xxx786; bu arkadaşın size yaptığı desteği tarihli olarak ekran görüntüleri ile paylaşır mısınız. Bu arkadaş çözdü ve size kodlanması için talepte mi bulundu. Ticaretlerimden göreceğiniz üzere bu arkadaş benden bir sitesi için hizmet aldı.
Ben bu arkadaşın kendisine tatlı bir dille kendi siteleri haricinde paylaşımı yapmamasını rica ettim ama beklediğim gibi yaşının verdiği şekilde davrandı. Zaten mantığı öğrenmek, çalmak (her neyse adı) için kendisi bir gün önce kurulmuş bir site ve pinterest hesabı ile geldi bana. Şu an yapamayacağım diye belirtmeme rağmen bir sürüde pm atmıştı yapalım hadi falan diye.
Şimdi siz bu konudan bu arkadaşın size bu olayı söylemediğini belirtebilir misiniz. Bakın yanlış anlaşılma olmasın ben paylaşımınıza birşey demiyorum. Sadece bu arkadaşın neden emek hırsızlığı yaptığı konusunda fikrim oluşmasını rica ediyorum.
Bana bizimkisi seninki ile aynı kod değil gibi gelinmemesi için kodun çeşitli varyasyonları olabilir, ayrıca sorun tam olarak bir hafta önce tarafımdan çözülmüştü. Kodladığınız sistemin mantığı eksik bu konuda pinleri silinmeyi duranlar varsa bir hafta sonra tekrar baksınlar hesaplarına. duruyor mu diye.

Ayrıca pinterest botlarını sitenize getirmeniz gerekiyor. Getirmezseniz bir kaç güne hesap kapanma, domain ban gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Benden hizmeti satın alan kişiler bana ulaşabilirler bu konuda. (kod bu şekilde bir mantıkta değil şu anda)

Bunun dışında benden hizmet alanlar daha önce aldıkları için kendilerine desteğimi sunacağım her türlü.

Ve yine ayrıca birkaç güne sadece yeni attığınız pinler için değil "ESKİ SİLİNMEYE DEVAM EDEN PİNLER İÇİN" çözümü ücretli olarak satışa çıkacaktır. Yani repin aldığınız hit getiren pinlerini silinmesi duracak ve hitleriniz eski haline gelecek.