Ben sana ilk tercih yakınlık olarak batıkenti öneririm temizdir sonra yenimahalle sonra çankaya çevresi kira bütçeleride tutacağın eve göre 800-1500 bandında olacaktır. Detaylı sormak istediğin soru olursa pm gönderebilirsin. Ben Kızılay'da oturuyorum buralarda merkezdir güzeldir ailemi kalacak tekmi kalacan ona göre önerileri çoğaltabilirim.

SeoRehberi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İvedik caddesi ve kenarlarından tutabilirsiniz. Oradan Akköprü'ye ulaşım 5-10 dakika olur caddenin başında bir yer bulursanız yürüme mesafesine kadar düşersiniz. Kiralar ise içeriye girdikçe yükselir. Genel olarak 1000-1400 TL arasında diyebiliriz. Merkeze yakın olan konutlar daha eskidir ancak uzaklaşmaya başladıkça yeni konutlara gelirsiniz. Daha da uzaklaşırsanız Batıkent'e kadar gidebilirsiniz. Eryaman tarafını niye seçtiniz bilmiyorum ama bahsettiğiniz yerle işyeriniz arasındaki mesafe trafiği düşündüğünüzde sıkıntılı olur uzak çünkü. Yenimahalle Ankara'nın her tarafına metro sayesinde kolay erişim sağlayacağınız merkezi bir lokasyon. Bahsettiğim yer ivedik caddesi başlangıcı. Google Maps'ten bakarsanız görsel olarak da daha iyi anlarsınız.
endoret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eryaman iyi ama metroyla da otobüsle de ulaşım baya vakit alıyor.
ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ailem Eryaman da yaşıyor Eryaman Yenimahalle arası biraz var hocam Eryaman daha sessiz sakin yeni yeni oluşan bir bölge istanbulda beylikdüzü gibi düşünün fiyatlar uygundur evlerin çoğu yeni ve güzel genelde site sorun yaşamazsınız tam aile yeri
Adam İstanbul'dan geliyor arkadaşlar Yolda geçireceği süre ona rüya gibi gelir^^