Bence büyük bir yanlış icindesin t softa her yıl vereceğin para ile prestashop kullanarak güzel bir tasarım yaptırıp veya hazır bir tema ile devam edip çok daha ucuza kapatabilirsin.
Ornek incelemek istersen imzamdaki site bana ait ve prestashop kurulu. Domain ve hosting haricinde 1 ₺ bile masrafı bulunmuyor.
Buradan da inceleyebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Opencart kullanıyorum uzun zamandır. Diğer yazılımlar da dahil olmak üzere en ufak bir hata (ustası bile olsanız) 1 gününüzü yiyebiliyor. Bu olacak diye birşey değil tabi ama işte olursa. Enerjimi malzeme üretmeye versem daha mantıklı geliyor. Kargo kredi kartı eklentilerinde oluşabilecek en küçük bir hata günlerimi çalabilir. O yüzden ücretli kısmı düşünüyorum açıkçası.
bu tür sistemler sizi sürekli muhtaç durumda bırakıyor çıkan her ihtiyacınız için bilmemne modülü diye 1 site ücreti daha isterler çalıştığım firmalarda çok başıma geldi 2.yıl yenilettirmedim hiçbirine bence on vereceğiniz ücretin 5 te 1 ine woocommerce veya opencart çok güzel şekilde kurdurablir ek bir ihtiyacınız olduğunda t-soft teknik ekibini beklemektense milyon tane geliştiriciden herhangi birinden kolaylıkla yardım alabilirsiniz. kısacası özgür olursunuz karar sizin
Kesinlikle katılıyorum ek bir iki tane daha site açacağım zaten, opencart olarak oradan da sipariş ve alışları takip edeceğim. eğer başarabilirsem ikinci yıl devam etmem siteyi yenileyip opencarta geçerim orayı da. Ama kazanırsam hiç uğraşmam devam ettiririm. Zaten Normalde %50 indirim hakkım var.
Hocam yillarca ideasof ile calistim. Standart temanin disina cikmam diyosan iyidir. Teknik destegi iyi. Telefon ve ticket destegi var. Ama temanin disina ciksrim diyosan elini cebine attirirlar. Sahsen ben yeni sirketimi aciyorum ve hemen hemen seninle ayni sureclerdeyim. Biraz ugrasirim, biraz kod bilgim var veya ufak ucretlerle yaptiririm diyosan woocommerce tavsiye ederim. Ben kendim woocommerce yapicam.
Daha önceden bir yer için ideasoft eğitimlerine katılmıştım. Saçma sapan seo teknikleri haricinde tüm ders boyunca uyudum. Panellerin hepsi bir birinin benzeri zaten ürün ekleme etiket açıklama resim. %50 indirim üzerine bir de özel tema isteyeceğim bakalım yarın toplantı ayarlayacak arkadaşım gidip görüşeceğim.
Çok doğru bir karar, site işine girince boğulursun tek kişiysen çok doğru karar bence sonra istersen geçiş yaparsın istediğin sisteme
Tek kişi değilim ama tek kişi de girebilirim şu anda düşünce aşamasındayım. Orijinal sadece üretim yapan birçok dalda firmam var. Tedarik falan değil direkt üretim yapıp depoya çekeceğim ürünler mevcut. Metal dekoratif raflar, Kozmetik ürünleri, Takı toka tarzı aksesuarlar, el yapımı çanta ve bikini mayo, gibi gibi. Bir de benim elimden gelen çok şey var

mesela geçen konusunu açmıştım saksı tasarımlarına çok değişik bir çığır açacağım

policor malzemeden yapılabilecek o kadar çok ürün var ki. Yani sizin de dediğiniz gibi enerjimi sadece ürünlere vermek istiyorum. Mesela aynı gün kargo, müşteri ile birebir ilişki, neler yapabiliriz toplantıları, tasarımlara nasıl renk veririz, resimleri daha nasıl iyi çekeriz, hafta sonu kendimize nasıl zaman ayırırız gibi şeylerin karşılığında senelik (ilk sene) 4 sonrasında 2 bin lira gibi bir rakam çok değil. Tabi trafik ve ürün sayısı arttıkça fiyatta artış yapıyorlar ama sonuçta trafik demek potansiyel müşteri demek
Karar verme aşamam devam ediyor açıkçası. Girmişken ya batak ya çıkacak gözüyle gireceğim. Koşturmayı ve enerjimi doğru yönetmeyi seviyorum. Fakat kurduğum o kadar çok opencart sitenin bana öğrettiği birşey var (aynı zamanda php); doğru olan noktayı bulamadıktan sonra günlerini siteni açmaya harcarsın.
Cevaplarınız için gerçekten minnettarım. Sitenin adını açtıktan sonra burada açıklarım. Teşekkür ederim.
https://www.r10.net/ecommerce-yazili...sarili-mi.html
çok güzel eski bir konuya rast geldim. Opencart kurmaya karar verdim şimdiden