Yok hocam benimkisi su sporlarında oldu. İlk sayfada videosu bulunan su sporlarından sonra. Ağrı 24 Ağustos'dan bu yana 24 saat var. Sürekli aynı yerde sabit bir ağrı var. Ama ara ara göğsün sağ bölümünde, ortasında iğne batması oluyor. Ama sl taraftaki 24 saat kesilmeyen bir ağrı var. Protein ağırlıklı besleniyorum sporyaptığım için. Umarım en kısa sürede geçer :'(
İlk yaşadığım zamanlar 6'a kadar ağrı olmuştu. Şuan olsa bile en fazla 1-2 hafta oluyor. Dediğiniz gibi sabit, aralıksız bir ağrı, iğne batması. Bazen eğilip kalkarken, yürürken, sağa sola dönerken. İnsanın hayatını zehir ediyor. Hele göğüs olunca insanın aklına binbir türlü şey geliyor. Göğüste çok yoğun kaslar var. Nefes almayı dahi etkiliyor. Çok zor, iyi bilirim.
Sporla olmuş ancak benim ilk başladığında öyle oturuyordum. O yüzden kalp, çiğer binbir türlü şey gelmişti aklıma. Yinede zor bi deney değil sizin için. Soğuktan, rüzgardan, klimadan korumaya çalışın. Allah'a şükür benim için işe yaradı. Ayrıca ani, ters hareket yapıp kasların iyileşmesini geciktirmeyin.