phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denendi onaylandı : evi polis basıyor 3 ay mühürlüyor fuhuş diyor güle güle diyor. Ek olarak başına iş alıyorsun eşyaların içine ediyorlar. +
Ne denebilirki.Yazık şu ülkede yaşayan vatandaşlara. O kadar düzensiz saçma sapan şeyler varki şaşıp kalıyorum.

Trafik cezası ödemeyi unutuyorum pat tebligat geliyor, elektirik faturasını unutuyorum pat kesiyorlar. Ama ülkede o kadar vergi kaçıran yada milyonlarca tl borcu olan mükellef varken onlara yönelik adım atmıyorlar.

Binlerce emekliliği gelmiş ancak emekli olup bir doka yaramayacak insanlar bilerek emekli olmayıp devletin sırtına kambur olup memuriyetine devam ediyor.Lakin bizim asgari ücretle çalışan insanımıza etmedikleri zülüm kalmıyor.

Hele şu posli , asker ve bekçilere ayrı ayar oluyorum. Göbekler fora, bir halttan alamaz , fizik her açıdan ofsayt ancak çevik kuvvette bu yavrular.Bunları bir eğitime sokma varmı ?, kilo boy şartı varmı ? ( girişde değil sürekli olacak bu )

Yine öğretmenler.Sınıfa giriyor, hemen gözüne bir genci kestiripo 85. sayfayı arkadaşlarına oku diyor. Yada xxx sayfadan sorumlusunuz çocuklar deyip dersi sallıyor.Yıllarca sınavdan sınava giren öğrencilerden başarı bekleyen bu dengesizler neden sürekli her yıl yeterlilik sınavına sokulmaz ?

Baya uzattım konuyu farkındayım, airbnb de yüzlerce ilan var. Bu tip ilanlar ile gelir elde edenlerin bir kaçını blog üzerinde yayınlarını takip ediyorum.Sorunsuz gelir elde ediyorlar.Seni kesinlikle biri bilerek ihbar etmiştir.İnsanımız neye elini atsa o yasak bu yasak bu yanlış şu yanlış diye diye milleti bıktırdılar.

Allah sonumuzu hayır eylesin.En sonunda herşeyden vaz geçip bağa ev yapıp orada yaşayacağımda işte çocuklar var.Okul vs olmasa gram şehirde durmam.

Isınma derdim olmaz, su derdim olmaz, elektirik derdim olmaz.Kendim bahçemde yetiştirir kendime yetiririm.Fazlasını satar elde ettiğim gelirlede kendi ihtiyaçlarımı karşılarım.Allah yardımcımız olsun.

phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben
Beylikdüzünde daireyi verdim bir defasında televizyon bozuldu bir defasında da da 2 günlük verdim evi fuhuştan basmışlar 3 ay mühürlediler

Anlamıyorum böyle abidik gubidik olaylar hep bana mı denk geliyor bilmiyorum ki
Sana denk gelmiş.Kesinlikle biri şikayet etmiş seni.Üst yada alt komşu olabilir. Bu tip durumlar ülkemizde yaşanıyor.

Sırf tek öğrenci kalıyorum diye vakti zamanında öğrencilik zamanımda alt komşu sürekli yüksek sesde müzik dinliyorum diye şikayet ediyordu.ASLA SEVMEM YÜKSEK SES.MÜZİK BİLE DİNLEMEM. Sürekli polisin gelmesi insanın canını sıkıyor.Ama yaşlılar bunu çok yapıyor