polakin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu linkiyle birlikte pm alayım lütfen
Pm gönderildi

zafer_yldrm34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortagida buna benzer seyler soyluyordu. Forumun en unlu dolandiricisi cikti. Bu arkadas ortaginada kefildi ayni zamanda. Cok dikatli olsun talipleri
Sen kendini ne sanıp bana *********** dersin klavye delikanlısı beni tanıyor musun? Sana göre iftira atmak bu kadar basit mi?

zafer_yldrm34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortagida buna benzer seyler soyluyordu. Forumun en unlu dolandiricisi cikti. Bu arkadas ortaginada kefildi ayni zamanda. Cok dikatli olsun talipleri
Sen kendini ne sanıp bana *********** dersin klavye delikanlısı beni tanıyor musun? Sana göre iftira atmak bu kadar basit mi?

Nolpe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresini göndermek yerine ciddi alıcı mısınız diye pm göndermişsiniz. itrader puanlarında gözüken son 3 ayda XXX.XXX tutarında alım yapmışım. 1000'e yakın ticaret puanım var ve 11 yıllık üyeyim. Evet ciddi olmadan sizden vakit kaybetmek için pm istiyorum.
Mesajları yanıtlamadan önce küçük bir profil analizi yapın lütfen. Bana da göndermenize gerek yok artık, hayırlı satışlar dilerim.
Evet haklısınız hocam kusur bizde fakat değiniz xxx.xxx tutarda profili olan ticareti puanları muazzam olan 10larca kişi adresi istiyor ve kaybolup gidiyor. Yani iş profilde bitmiyor ben size ciddi alıcımısınız diye sormam diğer mesajları bırakıp sizinle ilgilenmem içindir.