UcuzMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spora gidip kas hüclerine hadi kendinize gelin demen gerek fakat hafif şeyler ile başlaman lazım,
edit: kas oluşumu videolarını izlersen neden yapmanı istediğimi anlıcaksın. Kaslar parçalandıkça oraya giden kan miktarı artar ve iyileştiriciliği okadar hızlı olur. En iyisini doktor bilir tabi
Spora gidiyorum ama bu zamana kadar hiç göğüs çalışmadım. Bugün kardiyo antremanına ek olarak göğüs antremanı da yapayım. Spor hocalarıma danışarak bana en uygun programı yapmalarını isteyeceğim.

alibulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendini çok sıkma. Genel olarak panik olan kişiler kendini çok sıkar. Buda ister istemez kaslarda ağrıya sebep verir. Buda batma hissi gibidir. Bazende bel ağrılarıından kaynaklı ağrıyabilir. Çok canını sıkıyorsa keçi boynuzu pekmezi satın al günde 1 kaşık iç 15 gün sonra bir şeyin kalmayacaktır.
Sol göğüs olunca insan ister istemez kendini sıkıyor, acaba bir şey var mı diyor. bana bu süreçte @muhammettkaptan; çok destek oldu. Ağrıların kas ağrısı oduğunu, kalbimin iyi olduğunu dile getirdi. Ancak psikolji sözleri dinlemiyor. Kendimi çok fazla kasıyorum dediğiniz gibi