Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlam bir kas rahatsızlıgi oluşmuş sanırım kas gevşetici almalısın bir süre bende de dönem.donem oluyor bu şekilde . Yinede doktor değiliz tabi en iyisi doktora görünmek hemen geçecek gibi de değil.anlasilann
Ayrıca genel yaşantı da bir çok kas çalışmıyor yada zorlanmıyor sanırım sen gereken bütün kasları 10 dakikada fazlasi ile kullamissin vücut da bu sebeple o bölgedeki kasları üretmeye geliştirmeye başlamış . O nedenle.agri
yapiyor olabilir

Ayrica kasların biraz iyileşmesi için göğüs sporu yapabilirsin göğüs kaslarını çalıştıran bir nebze azalır . Diye düşünüyorum
Hareketsiz bir yaşamımız var. Sanırım bunlardan kaynaklanıyor. Her gün 2 adet Cabral kas gevşetici içiyorum ondan yana sıkıntı yok. Spora yazıldım 3 hafta oldu ama sadece zayıflamak için kardiyo yapıyorum. Ağırlıklara çok fazla giremiyorum sol koldaki durumdan dolayı doktor ağırlık kaldırmamamı istedi. Belirtileri sanki kalp ile ilgili sanıp öyle şeyler kuruyorum ki kafamda... Bakalım ne kadar sürede geçecek.
Dediğim gibi hocam gitmediğim doktor, hastane kalmadı. Birçoğu herhangi bir şeyin yok diyip kas gevşetici verip gönderdi.