TeknoDisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@andyou; @OnurTürk; bu işe girenlerden ses yok heralde daha
Sanırım Arkadaşlar nasıl gizli çalışıyorlarsa artık, hiç ses yok ben de anlamadım Ben hâla yapmaya devam ediyorum, edeceğim de ayrıca.
Şimdi ben burada yöntem satıyorum, bazı arkadaşlar yüksek sermaye ile geliyor ortak yapıyoruz, bazı arkadaşlar trafikleri ile geliyor ortak yapıyoruz. Düzgün çalışan insanlara her zaman kapım açıktır benim, bugüne kadar da kimseyi dolandırmışlığım vs. yoktur. Olmuş olsa zaten çoktan çıkar gelir burada söylerdi, aşağıda bir arkadaş ben yandım siz yanmayın dercesine yazmaya devam ediyor, haklıdır, kendisini anlarım, o zaman ki fiyat olan 1000 tl vermiş, sonra da uğraşmamış böyle yakınıyordur, ama olay sadece uğraşmakla ilgili bu konuda, uğraşırlarsa kazanırlar, uğraşmazlarsa kazanamazlar bu kadar basit, ben balık vermiyorum, balık tutmayı öğretiyorum, misinanın ucuna hangi yemin takılacağını söylüyorum. daha ne yapabilirim bilmiyorum. Herkesin kendisini geliştirmesi kendisine bağlıdır.

Fiyat bu günden itibaren 5.000 TL olmuştur. Bu miktarı gözden çıkaracak insan zaten benimle ortak iş yapacaktır. Zaten ortak iş yapmak isteyenler çalsın istiyorum kapımı artık. Ha yine kendi yapmak ister o ayrı. Keza satılan yöntem sürekli olarak kendini geliştiren sistemdir, ama bugüne kadar alanlara elbette yardımcı oluyorum, sözümü asla yemedim, yememde.