Bence bu kadar kasmaya gerek yok globalda 2 ci sayfada çıkıp o sayfadan para kazanıyorsun helal hoş olsun. Ama bunu bir şeyleri gömerek yapman yanlış. Ben seo kavramından çok fazla anlamam. Haftada 1 tanıtım yazısı 7 trend içerik paylaşırım. Ama arkadaşın dediği konuda çok haklı diyebilirim. Girdiğim içerikleri mobilde / 98 masaüstü / 100 ve full scheme olarak paylaşmaktayım. Aldığım backlink sitelerinin içinde meb turkcell atatürk uni , ege uni falan mevcut. Attığım her içerik için saatler veriyorum ve kendim yazıyorum. Ve google eklediğimde örnek vermek gerekirse 100 bin arama hacimli bir kelimede içerik yazdım. Beni direk 12 ci sıradan başlattı. Süper kazançlı bir sitem yok. Sadece kurallara uyarım. Bu sıralamadaki arkadaşlar emin olun 10 yıldır sürekli backlink almaktadırlar. Benim toplasan 6 ayda haftada 1 yazı 20 en fazla. Sadece yazılarım saçma değil. Kendim yazıyorum ve gerçek okuyuculardan oluşuyor. Saçma kelimeler yerine doğru içerik olduğundan sitede durma zamanıda ortalamada.