Oncelikle hayurli olsun nacizane tavsiyem;
1-sirket kurmak icin acele etme
2- logo masrafina bence simdilik hic dusunme, aksine siteni ac alt yapini belirle ( tavsiyem opencart(ucretsiz)), urunlerini gir reklamlarini yap sitenin hitini artirmaya yonelik calismalar yap
3- satis geldiginde temin ettigin yada kendi uretimin ise ilk etapta cevrende bir esnaftan fatura isini coz.
4- baktin isler istefigin gibi oluyor o zaman resmiyete dok
5- gittigiyor 3000 urune kadar ucret istemiyor
6- sanal pos iyzico yada paytriyi arastir sana gore mutlak bisey vardir.
7- sirket actiginda bagkurlu oldugunda 850 tl yanilmiyorsam aylik ucretin olacak
Suan mobilden ise giderken serviste yaziyorum amacim seni vazgecirmek degil sana soylediklerimi kendimde yapiyirum birden fazla eticaret sitem var urunu girilmis siparis dahi alinip gonderdigimi gonderiyorum zarar edeceklerimisiparis iadesi exiyorum mahcup olmamak icin(sacma olabilir) ama henuz resmiselecek kadar satisa ve hite hazir degil
Mutlaka yazilacak bircok sey vardir ama henuz logo ve dukkan yada ofis giderini dusunuyorsan onceliklerini degistirmelisin sitenin icerigini tasarimini logosunu urun gorsellerini vs onem vermelisin sonra resmiyete dokersin en olmafi tanidik esnaf uzerinden yurut simdilik sonra masraglar altinda projeni sonlandirmak zorunda kalma hocam kolay gelsin