Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Birlikte dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. Eskiehir'e gitme fikri çok güzel, Ankara'da olabilir. Ya da Gaziantep, Mardin vs günübirlik bir rota oluşturulup gün değerlendirilebilir. Maddi değeri çok da yüksek olmayan, ama sürekli bakabileceği aksesuar veya çanta da alınabilir ekstradan. Seni de her an hatırlamış olur.
Şu tek taştan alman çok kral bir hareket olurdu
Eylül ayında bizimkinin de doğum günü vardı. İstanbul'dan bindirdim trene bastık gittik günü birlik Eskişehir'e. Hem yeni yer gördük hem de doğum günü hediyesi olmuş oldu ona. Tabi yanında da ufak bi çanta aldım ben

Sen de Eskişehir falan yapabilirsin. YHT ile 2 saat.
Ben Yakın Zamanda (1-2) Gün içerisinde sanmıştım Üzülmüştüm ama Doğum Günü 26 Kasım Diyince Daha Bir Üzüldüm. Geçmiş Olsun.
Kendin yap albümler oluyor, içinde yapışkanlar, ikonlar falan oluyor, alıp yavaş yavaş hikayenizi oluşturuyorsunuz. Sevdiği bir filmin posteri veya figür oyuncağı olabilir. Mesleği ile ilgili bir şeyler olabilir, atıyorum fotoğrafçı, fotoğraf makinası ikonlu bir kolye veya küpe. Kedileri seviyorsa, kedili bir kupa.. nelerden hoşlandığına göre türetmeniz lazım, olmadı çiçek alın ve bir not yazın, unutmayın yeterli
Kitap ve içine bir not olabilir. "beraber okuruz" dersiniz. Takı da olabilir, "ben beğendim sen de beğenirsin diye aldım" falan dersiniz. Madem "hediye alma" demiş, gerekçeler ile durumu toparlamanız lazım..
bende arıyorum ne alsam diye bulamadım bi türlü
Laylaylom değilse asla maddi olarak büyük değere sahip bir hediye alma.
Sadece 50 TLye aklımdaki hediyeyi önereyim sana wpden
Daha önce aldığınız hediyeleri bilmediğimiz için bir tavsiyede bulunmak biraz zor. Ayrıca bir insan yaşlanmasını neden kutlar ki
Hazır alacağına hiç alma bence

Ben hep kendim hazırladım

ama sana bir öneri vereyim bir yaprak nostalji sayfası var
oradan kız arkadaşının doğduğu günün orjinal takvim yaprağını alabilirsin, orjinal o günden kalma
Sadece kolye ve küpe olarakta mevcut sitede.
Hediye istemiyorsa kaliteli bir mekanda yemeğe götür kardeşim.
Pandoradan uygun bir bileklik güzel hediye olur.
Öneride bulunan herkese teşekkür ederim, ayrıldık sayılır.
İyi akşamlar