iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan arkadaştan daha çok bilgi vermişsin teşekkür ederim.

Konuyu açan arkadaş, her zamanki gibi kendisini övmüş, bilgi vermemiş, siz işi bilmiyorsunuz demiş ve ekran görüntüleriyle havasını atıp insanları aşağılayıp devam etmiş. Bu kafayla değil milyoner trilyoner olsan ne yazar. Geçmişinde çektiğin zorlukları başkalarının yaşamasından zevk alıyor gibi insanlara yazıyorsun. Ayıp denilen kelime senin aklında yer edinmemiş güzel kardeşim. En yakın zamanda öğrenmen dileğiyle.

Ek olarak; böyle bir mantık olabilir mi? Sitede kalma süresini uzun olmasını Google anlayamıyor gibi bir mantık? yahu adam senin konuştuğun kelimeleri bile kayıt ediyor. Senin onun tarayıcısını kullanarak sitede ne kadar kaldığını hesaplamayacak kadar gerizekalı mı bu adamlar? E-ticaret sitesinde insnaları sitede 20-30 dakika tutarak çık bakalım hadi yiyorsa. dellendim resmen. arkadaşım, bir bilgi sallıyorsunuz ortaya ne arkası var ne önü. ben yaptım oldu mantığı ile hareket ediyorsunuz. 30 yıllık algoritma geliştiren firma senin sitende uzun süre geçirdiler diye seni üste çıkarak öyle mi ? dslkjadkasjkl ya hadi bi git
Benim yazdıklarımı anlamadan yorum yapmışsın ya, seni kaale bile alamam. İşi biliyorumki havamı atıyorum senin gibilere.. Sen benden daha iyisini biliyorsan senden alayım bir hava.