MediAck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben ilaç kullanadım 5 ay bıraktım gerçekten stresiz sorun olmadan bıraktıyor ciddi faydası var ama sonrası sizde bitiyor bir tek dahi içseniz emin olun geri başlarsınız ilacın her hangi bir yan etkisini görmedim
.. İlaç neydi hastane mi yazdı yoksa internetten mi aldınız?

FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Champix oldukça etkili olabiliyor. Biraz araştırırsanız internette bir çok kullanıcı yorumu var.
Evet çok duyduk fakat yan etkisi çokmuş. Tabi kişiye göre değişiyor.

ibrahimokcuu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sigarayı bırakmayı düşünüyorum, dün 2 adet içtim bu gün saat 13.00 şu saate kadar en az 4 tane içmiş olurdum fakat şu an hiç içmedim.
Olay kafada bitiyor arkadaşların dediği gibi şu an sigara içmiyorum kendimde bir eksiklik görüyorum, Sigara yakma isteği çok fazla.
Evet bende sigara içmeyince 2 çocukla ortada bırakılmış gibi hissediyorum. Hep bir eksiklik.

ByBeRKeM.CoM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mizmer var tek seansta nikotin bağımlılığını bitiriyorlar. Tabi önce kafada bitirmen gerekir. İzmir de şubesi var.
Detaylı bilgi verir misin? İnternet sitesi var mı?

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bırakacağım diye bir sigara daha yaktım.
Okurken yaktım..

SosyalHedef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 1.5 2 sene boyunca sigara içtim üniversite dönemdinde günlük 2 paket winston light içtiğim oluyordu, yiyecek yemek bulamayıp günde 12 13 nescafe 2 paket sigara Daha sonra yatay geçişle yaşadığım şehirdeki üniversiteye geçtim bırakmak için farklı bir yöntem denedim ve 1 2 haftada sigarayı bıraktım. Bu yöntem şöyle sigara içenler bilir her sigaranın tadı farklıdır, öyle sigara içen tüm sigaraları içemez. Ben bu 2 haftalık dönemde arkadaşlardan 1 dal sigara alarak içmeyi denedim her sigara farklıydı ve şunu söyleyeyim aradan geçen 1 hafta sonra günde 2 paket içtiğim sigara bile içerken midemi bulandırmaya başladı. Sigarayı yarıda atıyordum ve daha sonra bir daha içememeye başladım. Şuanda da bu durum böyle sigara dumanı bile midemi bulandırıyor
İlginç bir bırakma şekli. İnşallah tekrar başlamasınız.