Sfenky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arkadaş her yerde konu baltalıyor @Coskun;
işi yok konu baltalamayla uğraşıyor başka yerden iş yapmıyorlar.
istediğin kadar eski mesajlarımdan sineği sıkıp yağ çıkarmaya çalışıp forum adminini etiketle.
Sonuçta muhatap aldığım kişiler çok rahatsızlarsa report ederdi.
Report sonucu da gereken belli zaten.
Profilimde görebilirsin ban sebeplerini ne de olsa platinium üyesin.

Benimle bel altı yazılarını, Bursalı kızları hedef almanı örtpas edemezsin. Geçmiş olsun.
BattalGazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* Şikayetçi olduğum kişi: @Sfenky;
* Şikayetçi olma nedenim: Bursalı kızlar yatakta iyi imasıyla Bursalılara hakaret.
* Kanıtlarım

attığı özel mesaj

bana attığı özel mesaj buydu.
ve mesajımın bulunduğu konuda yazdıkları.

Alıntısını yaptığım konuda ego tavan yapa yapa en sonunda işi Bursalılara, Bursalı kızların yatakta iyi olduğunu ima ederek ego tatmin durumuna geldi.

@Coskun; @Sikayet; @Erhan;
Bu da diğer şikayet konun. Şimdi benle başlayan ve eninde sonunda banla bitecek bir yolculuğa giriş yaptın.

Lin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@BaranRoot; https://www.r10.net/pinterest-hesap-...-128293-a.html bu konuda anlaşma sağlamak için pm attım ve whatsapdan yazmasını söyledim ..

Baran bana whatsapdan yazdı , herneyse konudaki hesaplar istediğim gibi çıkmadı ve bende kendisine gelirli site varsada alabileceğimi söyledim , burdan başlayan konuşmaya iznim haricinde @Sfenky; Adlı şahısıda dahil etti , olay şundan ibaret ben kendisine pinterestte bir çok ilki başlattığımı söylediğim için geldi bana durduk yere küfür etti , ben kendisinden zamanında yardım istedim fakat bu işi bana @Sfenky; öğretmemiştir ve öğretse dahi bana küfür etmeye hakkı yokdur , bu şahısların bu forumda yeri olmadığını düşünüyorum ss ' ler ilgili moderatöre iletilecekdir.

@Erhan;
@Sikayet;
@Coskun;