Google yıllardır seo diye bir kavram çıkarmış maşallah herkes seo var diye habire sitesinin orasını burasını tırtıklıyor... İş öyle görüldüğü gibi değil işin asıl sırrı siteni güncel tutmak ve sitene gelen insanları sitede geçirdikleri süre ile alakalı... Herkes tutturmuş haber siteleri yahu adamlar adı üstünde haber sitesi her gün güncel haber giriyor.. Gelenler haber okuyor binlerce insanı sitede tutmasını biliyorlar. Afedersiniz bu haber siteleri ile makale siteleri kişisel bloglar sidik yarıştıramaz... İşin %99 sırrı sitede ziyaretçileri fazla tutki Google seni tutsun. Benim İngilizce sitem var... 10 milyon aylık aranma hacmi olan bir kelimede ve binlerce o sektör üzerine kurulu site açtım daha 6 ay olmadan şuan globalde 2. Sayfaya geldim insanları öyle kandırıyorumki gelen sitede sanki bir şeyler arıyor... (işin sırrı bende) Google den gelen ziyaretçi ortalama zamanım 33 dakika bu rakam deli bir rakam... Google ne yaptı yahu bu sitede ne varda yolladığım insanlar 33 dakika geziyor dedi bana değer verip beni 2. Sayfada çıkarmaya başladı... Buradan siteyi paylaşmak isterdim ama art niyetli insanlar olduğu için paylaşamıyorum.