mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığın eklentiye pintereste girerken kullandığın email adresi ve şifreni verirsen o senin yerine pintereste giriş yapıyor. bu dosyayı sildiğin an tekrar giriş yapar ve pinterest oturum geçmişinde tekrar giriş yaptığın gözükür. Pinterest ile işin varsa silmemen daha mantıklı.

Gözüme batıyor rahatsız ediyor dersen başka klasörde toplaman için gerekli bilgileri özelden yazışabiliriz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Virüs ya da hack amaçlı bir dosya değilse durmasında sakınca yok.