boşu boşuna detaylı pm kalabalığı olmasın diye pm i burada paylaşayım
---
Merhaba.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. reklam hesaplarını bizim sizlere göstereceğimiz eğitim seti içerisinde kendiniz üreteceksiniz. 1 adet hesap üretme maksimum 20 dakika sürenizi alacaktır günlük ne kadar cok üretirseniz tabiki o kadar çok reklam harcaması yaparsınız.
Eğer facebook reklamlarında günlük yükset bütçeli harcamalar yapıyorsanız taktiklerimiz işinize yarayabilir.
1. Eğitim Seti Ücret Tutarı 50.000 TL'dir
2. Eğitim Seti Ücret Tutarı 150.000TL'dir
3. Eğitim Seti Ücret Tutarı 400.000 Bin TL'dir
Size bu ücretler yüksek geleceğini düşünüyorum. Fakat Ortalama 6 Yıldır Aktif Şekilde. Hiçbir ücret ödenmeden reklam taktiklerimizi Kendi tarafımızca kullanıyoruz arada sırada sistemler güncelleme sebebiyle değişkenlik gösterebiliyor. buyüzden sizlere 7/24 anlık destek sağlamaktayız. bir sorununuz oldugu anda reklam açma'da anlık destek veriyoruz. sistemin satışını yapıp tabiki sizi bırakmıyoruz bir sorun ile karşılaştığınızda derhal müdahale edip destek sağlıyoruz. (Eğer Günlük harcama Tutarlarınız Yüksek ise Bu Setler'e ödediğiniz ücreti en kısa sürede amorti edebileceğinizi bilmenizi isterim. İyi Akşamlar. Dilerim.