Youtube da herkese ekmek var fakat çok ince analizler gerekiyor ilk önce içeriğinin global veya lokal olarak youtube üzerinde ne kadar ilgi gördüğünü araştır
kanal açmadan önce kursa katılıp detayları öğrenip daha bilinçli şekilde kanala girişmeni öneririm
https://creatoracademy.youtube.com/p...ndations?hl=tr
içerik konusunda kısıtlı olacağım çünkü bu işi başlangıç da iş olarak görmeyi hedeflemiyorum. Hobi amacıyla ofisten çıkıp evime geçtiğimde şahsi işlerimle ilgilenmek istiyorum. Müşterilerimin işlerini yetiştirmek için eve iş getirmekten bıktım artık hanımda bu durumdan rahatsız, en azından kendimi frenlemiş olurum.
Değerlendirmeniz için teşekkürler şahanesiniz.
Hocam merhabalar yaklaşık 3 yıldır YouTube ile uğraşıyorum.
YouTube kanalınızı kurarken ki tüyolar için şu konuma bakabilirsiniz (
buradan ). Bunun dışında kameranızı gayet uygun ve reklam konusunda sizlere önerim YouTube de kariyer yapmış YouTuberlerin instagram üstünden reklam vermeye anlaşmanız story olur sizinle bir video olur. Bir çok YouTube forumu var oralara da reklam vermenizi öneriyorum.
Herkesten farklı bir şey yapmanıza gerek yok samimi olmanız ve kitleyi elinizde iyi tutmanız yeterli olur diye düşünüyorum. Fakat hafta da 1 video yanlış anlamadıysam az olabilir, haftada iki veya üç video daha uygun olur. Diyeceklerim bu kadar daha detaylı bilgi almak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz hocam.
Konunuza kesinlikle göz atacağım şahane fikirleriniz için teşekkürler.