bu domain normalde para eder mi once onu konussak daha mantikli olur hocam. biliyorum sirketinizin ismi pyro gyro oldugu icin almaya calisiyorsunuz ama unutmamaniz gerekir ki yemek sektorunuzdesiniz ve insanlar internet sitenizden cok yemeklerinize odaklanir. sonucta herhangi bir e-ticaret veya internet blogu kurmuyorsunuz. ben sizin yerinizde olsam bu domain'e $200 bile vermezdim. fakat bu sahsi fikrim tabi. biri icin herhangi bir degeri olmayan bir domain baska biri icin paha bicilemez olabiliyor. dolayisiyla kestirip atmak istemem sizin icin. ben sizin yerinizde olsam pyrogyro alan adinin .co uzantisi bosta. indekslenmesin diye yazmiyorum buraya

veya bildiginiz uzere amerikada .company domainlerde son zamanlarda populer olmaya basladi. yine pyrogyro alan adinin .company uzantili domaini bosta. 1000-2000$ domaine vereceginize, isin ustasi bir arkadas bulup online bir e-fastfood siparisi verilebilecek bir web sitesi kurmaniz sizin icin cok daha mantikli olacaktir. saglicakla kalin. saygilarimla
Tessekkurler guzel yorumlariniz icin. Web sitesi icin kafamda saglam bir proje var. Kullanacagim teknolojiker Html, Css, Javascript, Sass, Parcel.js, Node.js, Gsap, web automation.
Mesela sube A 100 tane kofte var. musteri sube A ya gidip 3 kofte siparisi verdi diyelim. ornegin square kullamiyoruz var sayalim. 3 kofte ana sayi olan 100 den dusucek otomotik olarak. 97 kofte kaldi. Bu sayede birsey stockda bitmeye yakin bize sistem otomotik bilgi veriyor