Konu
Facebook Reklam Eğitim Setleri.
28-10-2019, 03:00:37
mastermedia
Merhaba Başlıkta'da Belirttiğimiz Üzere Facebook/İnstagram Sosyal Paylaşalım Mecralarında Ücretsiz Reklam Verebileceğiniz . Türkiye'de Bir İlk Olarak 10 Yıllık ,Deneyimlerimizi,Bilgilerimizi,Tecrübelerimizi Siz Değerli R10 Üyeleriyle Paylaşıyoruz .
Facebook Hesaplarınızı kendiniz oluşturacaksınız. ( Yani kendinizin oluşturduğu hesaplardır eski tarihli vs vs hesaplar değildir )
1 adet Facebook Reklam hesabınızı oluşturmanız maksimum 10 dakikanızı alacaktır.
Eğitim Setlerimizden faydalanacak olan müşterilerimize 7/24 Destek sağlanmaktadır. Herhangi bir sorun ile karşı karşıya kaldığınız durumlarda Hızlı Müdahale Edilerek Çözüm üretilecektir.ve reklamlarda karşılaştığınız sorunlar destek ekibimiz tarafından en kısa zamanda giderilir.ve Reklamlarınızı Yayınlamaya Kaldığınız yerden devam edersiniz.
Eğitim Seti Fiyat Listesi
1. Talepleriniz Doğrultusunda. Yeni Eğitim Paketi'de Satışa Eklenmiştir.
1 Adet Facebook Reklam Hesabı Başına günlük 45-90
Arasında Harcama
(
Türk Lirası
Karşılığı 366
-659 ₺ Arasında 7 Nisan
2020
Güncel Döviz Kuru )
Normal Fiyat : 75.000 ₺
İndirimli Fiyat : 50.000 ₺
2. Silver Eğitim Paketi
1 Adet Facebook Reklam Hesabı Başına günlük 316 Harcama
(
Türk Lirası
Karşılığı
2,316 ₺
7 Nisan
2020
Güncel Döviz Kuru )
Normal Fiyat : 125.000 ₺
İndirimli Fiyat : 75.000 ₺
3.Bronz Eğitim Paketi
1 Adet Facebook Reklam Hesabı Başına günlük 632 Harcama ( Türk Lirası Karşılığı 4,632 ₺
7 Nisan
2020
Güncel Döviz Kuru )
Normal Fiyat : 225.000 ₺
İndirimli Fiyat : 150.000 ₺
4.Gold Eğitim Paketi
1 Adet Facebook Reklam Hesabı Başına günlük 1.350 Harcama
( Türk Lirası Karşılığı 9.895 ₺
7 Nisan
2020
Güncel Döviz Kuru )
Normal Fiyat :
Satışa Kapalıdır.
İndirimli Fiyat :
Satışa Kapalıdır.
Facebook' Reklamlarında Yüksek tutarda bütçeleriniz var ise Eğitim Setlerimiz Tam size göre..!!
Eğitim Almak isteyen Arkadaşlarımız Bizimle İrtibat kurmak ve daha detaylı bilgi almak için DM Mesaj yoluyla İletişim'e Geçebilirsiniz.