Clareno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logo ve temayı değiştirin derim fresh gözü yormayan bir tasarım elde ederseniz ve öğrencilere yönelik paylaşımları arttırırsanız çok çabuk yükselirsiniz.
Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum. Logo'da değişime gidilecek o kesin. Temanın renk olarak göz yorduğunu fark ettim ben de. Onda da düzenleme yapacağım.

ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun fakat logo ile PDF Talebinde bulun olan kısımlar daha profesyonel olabilirdi. Size bir tane logo yapıp gönderiyorum
Hocam öncelikle yorumunuz için size de teşekkür ediyorum. Bekliyorum

Wyston adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence sorun yanlış içerik seçimi. Pdfmatik bana direk dosyaları pdf'e dönüştürme sitesini anımsatıyor.
O şekilde bir proje daha güzel hitler alabilir bu isim ile.
Hocam öncelikle yorumunuz için size de teşekkür ediyorum. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Alternatif olarak bulunduracağım aklımda

pacmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgilendirme kısmı yapmanı öneririm üni. ders notları (hocalara ait olan) yayınlanmasında sorun yaşanabiliyor hocalar istemeyebiliyor İnternet yayınlanmasını. yayına içerikler yayınlayan kullanıcı dan sorumludur kaldırılması istenilen dökümanlar için xxx@xxx.zzz mail adresine veya iletişim kısmından bildirilmesi durumunda xx süre için kontrol edilip işlem sağlanacaktır tarzında bir metin sitenin görülen bir kısmında ve üyelik sözleşmesine mutlaka eklemini önerim .
Hocam öncelikle sizin yorumunuz için de teşekkür ediyorum. Bu konu hakkında çalışma yapmamıştım. Not aldım