TheYoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hileler temizlenme durumu gibi birşey söz konusu değil dimi
Oyuna sürekli bir güncelleme gelmesine rağmen hile nedense hiç bitmedi emilatör olduğu içinmi acaba ama
mobil oyuncularınada denk geldiğini duydum ne kadar doğru bilmiyorum.
Keşke öncelik açığı kapatsalar.

Bilgilendirme için teşekkürler.
Merhaba, bu hileler zaten türkiye'de yapılan hileler değil genel de mobil telefonlar'da da görüyorum. Çin merkezli, yazılım çoğu Android ve iOS telefonlara JailBreak kuruluyor, telefon sisteminin komple kilidi kırılıyor yani telefondaki tüm dosyalar düzenlenebilir bir hale getiriliyor daha sonra JailBreak sistemi üzerinden, belirli yazılımları indirip kuruyorlar.

Şuanda güncel olarak benim tespit ettiğim şeyler şunlar, görünmezlik hilesi ( üzerinde hiç bir kıyafet olmayacak, eline silah takıldığın da baktığın da sadece silah görünüyor ) bu yüzden genel de tava ile dolaşıyorlar.
Diğer bir konu ise, yer tespiti konusu, oyunda bir kişi jailbreak'ı aktif edip hileyi çalıştırıyor. Tüm oyunda ki çevrede ki karakterlerin başından bulutlara kadar "ANTEN"ler oluşuyor. Bu antenler sayesin de tüm oyuncuların nerede oldukları belli oluyor ve sesli konuşmada hileyi kuran kişi takım arkadaşlarına teker teker nerelerden geldiklerini bildiriyor ve bom.

Bu hileleri zaten keşfettikçe ben tencent game'a raporluyorum.