bildirimlere bakin hocam muhtemelen sinirlama gelmistir
Hiç bildirim yok. Reklam kodlarında da sorun yok.
Adsense kaynaklı bir problem mevcut, bazı reklam birimlerinde reklam çıkmıyor.
Şu ana kadar hepsi aynıydı otomatik reklamlarda aktifti zaten.Ciddi kayıp yapacak gibi
Sanırım olayı çözdüm ama yeni konu açmalık bir olay oldu şimdide

)
1. Ana domainin bağlı olduğu adsense hesabı kapatıldı bende diğer adsense hesabımda kayıtlı olan domaine sub domain açarak site yedeğini yeni sub domaine aktardım. Ana domain godaddy'de, hosting paketi güzel netteydi. Bende godaddy üzerinden ns yönlendirmesiyle domaini güzel nete taşıdım. Burada da 301çekerek yeni sub domaine ilettim siteyi. Buraya kadar her şey sorunsuz görünüyo.
2.Forum üzerinden vds satınaldım. Artık hosting içerisindeki veri sınırı bana yetmiyor diye. Benim güzelnette bulunan bütün yedeklerimi aldı ve vds üzerine kurdu sağolsun. Bütün domainlerimin ns lerini düzenledim ve her şey sorunsuz gidiyordu. Taa ki dün yani güzelnetin hizmetlerinin sonlanmasına kadar. Ben vds aldım diye oranın parasını ödemiyordum sonuçta domain vdsi aldığım ns adresine yönlendirdim ve veri dosyalarımda vds üzerinde.
3.Şimdi eski linklere tıkladığımda hesabınız kapatıldı vs şeklinde cpanel uyarısı alıyorum. Linki yeni subdomain linki yaptığımda sorun yok. Sanırım 301 yönlendirmeside iptal oldu tekrar hesap kapanınca. Pinterest içinde de pinlemeler eski domainden kalma.
Bu sorunu nasıl çözerim hadi bakalım

) Pinterestteki bütün pinlerin adresini değiştirebilir miyim?