bu özelliği 3 ay öncesine kadar aktif bir şekilde kullanıyordum sayfamdan bakıp halen etiketli ürünleri görebilirsiniz
@watchmarine
Özelliği nasıl aktif ettiğime gelecek olursak ücretli bir VPN programı ile ABD konum olacak şekilde 2 hafta düzenli giriş yaptım ve özellik aktif hale geldi. Uzun bir süre kullandım özelliği 3 ay öncesine kadar bir mesaj geldi belirtilen özellik bölgenizde aktif değil ve bu özelliği artık kullanamayacaksınız diye ve araştırdım tekrar VPN ile giriş sağladım düzenli olarak ama anladım ki bir kere bu şekilde tespit edildiğinizde kesinlikle kullanamıyorsunuz özelliği.Özelliği kaybetmemdeki hatam aktifleştikten sonra ABD konumundan giriş sağlamamış olmamdı.
Ne yazıkki şuan ki instagram algoritması istediğiniz kadar VPN kullanın buna izin vermiyor tavsiyem Kıbrıs yada Yurtdışında tanıdığınız var ise hesap bilgilerini onlara iletin ve düzenli olarak 2 hafta boyunca sadece onların hesaba girip konum servisleri acık olacak şekilde paylaşım yapmalarını sağlayın ve özellik aktif olacaktır.