Bu dünya fani derdik hep, fanilik dünyaya değil insanlara özgüdür. O yüzden fazla bağlanmayacaksın o senin için savaşmıyorsa fazla düşünmeden ayrılacaksın senin nasibin orada değildir. Evlilik kurma fikri bana artık çok uzak gelse de kurmak isteyenlere saygı ve sevgim sonsuzdur ama doğru kişilerle kurmak gerekir.
"Ben bu kızla 2.5 ,yıl evlilik hayali kurdum.. "
Mesele seneler değil ki, mesele insan olabilmek.
Yazdıklarına göre ailesi problemli, belki kızı için senden daha iyi adaylar bekliyorlar onların kararı.İhtimal vermesem de kızın seni artık istemiyor oluşu da var. Lütfen bu yazdıklarımız için üzülme, öfkelenme evlilik dediğin kutsaldır.Bunun farkında olduğunu biliyorum ama sende bunun farkında olan birileri ile iletişime geç.
Hatta benden sana tavsiye, evlilik ve sosyal ilişki konusunda kendini geri plana çek, iş ve sosyal etkinliklere katılmayı dene.Senden daha iyi seninle aynı seviyede insanlar ile birlikte gezmek için ortam oluşturmaya çalış.
İşini geliştir mesele, hobilerin vardır üstüne git. Yapmak istediğin şeyler vardır, etkinlikleri bul ve biraz hayatını yaşa. Yalnız başına kimse olmadan, tek başına
Allah yolunu açık etsin, kulak ver buraya yorum atan herkesin sözlerine ama son sözü yine sen söyle kendi kendine