Merhabalar arkadaşlar...
Nereye ne yazacağımı bilemedim döndüm dolaştım durdum kaç gündür adeta icim icimi yiyor...
Bundan 3 ay öncesine kadar çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı...
İş evlilik aşamasına geldiğinde annesi hep şart koşarak işi çok zorlaştırdı.. örnek verecek olursak benim ailemin evi var, ayrı eve çıkacak kira derdimiz olmayacaktı.. ailem artık bu konuyu bı çözüme kavuşturmak için tanışma Faslı için kız arkadaşımin annesinden ziyaret etmek ve niyetimizi söylemek için izin istedi...
Karşılığında aldıkları cevap "evde kiracı var, çıksın öyle gelin" oldu....
Zaten biz kiracıya belli bir süre verip çıkmasını rica etmiştik ki bunda da Bir sorun yoktu... Haliyle ailem bu duruma bı hayli bozuldu. .
Gel zaman git zaman uğraştık bu sorunla ama bir türlü bir çözüm yolu bulamadık.
Ben bu kızı çok seviyorum. Gelecekteki eşim diyebileceğim belki de tek insan.... Durumu defalarca kez görüşmemize konuşmamıza rağmen bı turlu çözüme kavuşturamadik... Hep türlü türlü şart konuldu önümüze....
Kız arkadaşımda bu konudan hoşnut değildi ama oda ailesi ile karşı karşıya gelmek istemiyordu...
Sonuç olarak ayrılık kararı aldik...
Onu Çok sevsemde istesem de ne yazikki kabul etmek ve boyun eğmek zorunda kaldım.
Üzerinden 3 ay süre geçti iletişimimiz koptuktu ve tarafıma ulaştırilan bir tebligat ile savcılığa davet edildim....
Üzerime atılan Suçlama ise eski kız arkadaşimla buluştuğumuz park takı olan davranışlarimiz yüzünden şikayet edilmisiz kamu davası açılması talebiyle...
Biz orda sadece normal insanların yaptığı gibi oturup manzara ya karşı sohbet ediyorduk kesinlikle bir ahlak dışı durum da söz konusu değildi...
Savcılığa gittim ifademi vermek için önüme bir resim koydu direk neymiş kız arkadaşım boynuma sarilmismis ve bu durum oradaki insanları rahatsız etmiş. Ve kız arkadaşım hafif minyon tipli bir bayan olduğu için 18 yaş altı zannedilmis. Kız arkadaşım (25) yaşındaydi.
Savcı hanıma durumu izah etmeme rağmen söylediklerime pek itimat etmedi. 18 yaşından küçük bir kız çocuğuyla kamuya açık alanda bu şekilde davranışta bulunanazsin diyip durdu.
Eski kız arkadaşıma sormalarıni ailesinin haberi dahi olduğunu söyledim iletişim bilgilerini ilettim. Kalemi aracılığıyla ulaşmayı denediler ancak ne hikmetse telefonlari hiç açılmadı.
Orda öyle yüzüstü kaldim.
Teyzesinin numarası vardı onun üzerinde n ulaşmayı denedim ailem vasıtasıyla annesi biz gidip ifade veririz diyip başından salmış. Ve gidilmediginide öğrenmiş oldum.
Resmen beni orada yüzüstü bıraktılar.
Ya ifadeyi vermeyi geç telefonu açıp bir kimlik fotokopisi bile gönderse savcı hanım dosyayı kapatacakti. Ama yapmadılar.
Kaldım oyle ortada çaresiz...
Daha önceden kamu davasınin ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu yaşayan arkadaşlar dan bildiğim için tedirginliğim çok fazlaydı...
Neyse ki daha önceden herhangi bir sabıka kaydımin bulunmaması sebebiyle ve suç unsuru oluşmadığından kovuşturmaya yer olmadığı kararı verilerek serbest bırakıldım.

Bu stresi ve üzüntüyü üzerimden atamıyorum...
Ben bu kızla 2.5 ,yıl evlilik hayali kurdum..
Çok şaşkın üzgün ve ofkeliyim intikam duygusuyla hareket etmek istemiyorum ama icim icimi yiyor...