Kızların mesuliyeti üstlerinde olduğu için muhafazakâr olabilirler fakat yasal olarak bi hakları olduğunu zannetmiyorum polisin de güvenliğin de. Yurdun arazisi içinde de değilsiniz sonuçta önündesiniz ve sevgili olmasanız bile belki sınıf arkadaşından not istiyorsundur ne diyebilirler ki? Konuşmak için de illa evli olmanıza gerek yok sonuçta. Kız "sizene" der olay biter sonuçta zorla tutmuyosun yanında. Güvenliğin gıcıklığı biraz, ben geçen sene kız yurduna her hafta nerdeyse başka kız bırakıyodum güvenlik "bütün yurdu yedin bitirdin" dedi sen düşün. Yani güvenlikle muhabbeti kurunca hiçbir şey demiyorsa kurmayınca da dememeli, pozitif ayrımcılığı olmaz bunun. Ve 8-10 kere de kız yurduna "müdürle konuşcam" diye girip 5-10 dakika konuşup 5-10 dakika da içerde gezmişimdir. Kimse de bir şey demiyordu. Kendi yurduma son giriş saatinden önce hiç girmedim nerdeyse hep geç girdim, yurtta oda dışında hiç sigara içmemişimdir hep odamda içerim Ankara'nın ayazında yangın merdiveninde mi içeyim? Memurlar da onlarca kez gördü. Neden bir şey yapmıyorlar? Uğraşmak istemiyorlar ve siyasilerden cidden aşırı korkuyorlar. "Milletvekilli torunuyum ben" de, bak nasıl 360 derece dönüyorlar. (: Benim gibi sağlam tanıdığı olan birkaç kişi de aynı şekilde hiçbir kurala uymuyor. Gücü yettiklerinin gözlerini korkutmaya çalışıyorlar sadece, istediğin kadar sert çık dozunu kaçırmadan ve fizikî bi eğleme dönüştürmeden. Hiçbir şey yapamazlar. Polisler de çoğu kız yurdunun önünde devriye atarlar zaten o normal. Senin için gelmemişlerdir yani, Türkiye'de birçok yurtta kaldım hepsinde de en az 1 kez polis görmüşümdür önünde. Rutin bi uygulama yani senlik değil. Kuralları boşver güzel sevmeye bak.