Site Adresi(Pm İle verilebilir) Sitenin aylık getirisi:25-30 tl Sitenin açılış tarihi: 8 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: evde para kazanma
Günlük hit sayısı:30-50 civarı
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %70 google - %30 sosyal medya)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle satılık
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhaba arkadaşlar siteyi sanırım 2 ay oluyor forumdan bir arkadaştan aldım bende,her gün makale girilmesi gerekmiyor hafta bir giriyorum, sitede 81 tane satın alınmış yayınlanmış özgün makale ve 19 tane word de bekleyen makale bulunmaktadır. sitede 242 onaylanmış yorum bulunmaktadır. Ayrıca yaklaşık 10 gün önce aynı sektörle ilgili 14k ya yakın grup alındı ve çok aktif grup oraya bir iki link atmama rağmen hiti baya etkiledi ve gruba günlük 50-70 civarı katılım davet geliyor kullanılırsa iyi hit alınır gruptan.
domaini adsense 24 saatte kabul etmişti onda bir sıkıntı yaşamadım, Googlede birkaç kelimede ilk sayfada çıkıyor, hiçbir seo çalışması vs yapılmamasına rağmen, yaklaşık bir buçuk ay oldu adsense ekleneli 7.51£ kazanç getirmiş
site yayınlanmamış makaleler ve grupla birlikte devredilecektir. Taşıma işlerinden pek anlamadığım için peşinen diyeyim alacak arkadaşa giriş bilgilerini veririm o alır kendi paneline taşır.
Site için istenen 1.000 tl dir Whatsap: 553 277 89 kırk yedi
indirim yapmayı düşünmüyorum alınan makale, grup ve kendi maliyeti yaklaşık bu kadar alıcıdan bir kar beklentim yok açıkçası. bu ayki gelir aşağıya eklenmiştir. kazanç euro kurundandır bilginiz olsun

bende detaylı pm alabilir miyim