Evet arkadaşlar yanlış duymadınız yaklaşık 10 kişi ile konuştum hepsi seo konusunda uzman olduklarını söylüyorlar

Haritaya yorum atarak her yerde çıkmasını sağlayacaklarını da belirtiyorlar.
Genelde Adwords reklamları ilk üst 4 - ilk alt 4 olarak görünüyor, adamlar manuel reklamsız bir şekilde özel teknikler ile reklamların üzerinde çıkacağını da iddaa ediyor
Şaka gibi
Bunu heryerde söylerim, eleştirende vardır katılanda vardır. Gerçekten işinin ehliysen bazı şeyleri biliyorsan herzaman kendi işini yaparsın ve kendine çalışırsın. 500tl danışmanlık ücreti al haftalarını ver adama 10 20 30 bin lira kazandır sonra ne oldu ben uzmanım.

Bu benim görüşümdür işi çok iyi bilen adam kendi sistemini kurar kendi parasını kazanır, her seo danışmanının konusuna bak binlerce referans sunar, ama gel gelelim o binlerce kişinin 10 kişisini gösterir sayfasında. Hepsi hikaye yani 3 senelik firmaymışta 3000 referansı varmışta, yav sen okadar insanla tanışmamışsındır, gelmiş okadar insna iş yapmış. Ama sorsan hala 100 liraya seo paketi satıp zirve garantisi verirler.
O yüzden takılmamak lazım, reklamın üzerinde çıkan varsa heykelini yaptırırız dünyada bir ilk olur ve google plaket dahi gönderir