Merhaba,
telefonumu satıyorum. Iphone 8Plus uzay grisi 64 gb telefonumu paraya ihtiyacım olduğundan ve android'e geçmek istediğimden satıyorum. Cihazı Kazakistan'dan aldım ve kendi pasaportuma işli. Türkiye Garanti'li şekilde getirdim yani cihazı. Garantisi şu anda bitti. Aldığım günden beri 1 kez bile kılıfsız, ekran koruyucusuz kullanmadım. Kasanın hiç bir yerinde tek bir çizik zerresi bile yok. Mükemmel fotoğraf çekiyor, aslında bu telefonu seçme nedenim oydu. Şu anda da aynı şekilde bu telefonun abilerine içim gidiyor fakat o bir telefonun o paralara değeceğine inanmıyorum. Zaten 8Plus kolay kolay eskimeyecek bir telefon çünkü tam ortada. Hem büyükleri kadar pahalı değil, hem de resim vb. performansı tatmin edecek düzeyde.
Yurt dışından gelmiş bla bla diyecek olanlar, burada başka bir şehirden almış olmakla hiç bir farkı yok. Apple yurt içinde garantisini vermiş mi, vermiş. Bitti, sonuçta aldığınız cihazlar da yurt dışından geliyor. Ben gittim geldiği yerden aldım. Yok fiyat daha ucuz olması lazım bu yüzden vb. diye yok yere kimse yazmasın lütfen.
Kocaeli içi elden teslim edebilirim, İstanbul'da Şişli taraflarından elden teslim edebilirim. Kutusu vb. çiziksiz, hasarsız duruyor. Şarj aleti evde Türkiye girişli zaten mevcut olduğundan kendi şarj aleti sıfır, kutudan bile çıkarmadım duruyor.
Detaylı bakmak isteynler için vatan bilgisayar
linki
İstediğim fiyat : 4.100 TL