Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-Telefoncular
10 yıldır telefon işi yapıyorum 1 kişinin vidasını çaldıysam haram zehir zıkkım olsun bana genelleme yaparken 2 kere düşünün. Bir arkadaşın cihazı istem dışımdan sustu 4 bin ödeme yaptım cihazının değerinden fazla ki mağduriyetini giderilsin ve hakkını helal etsin diye. Kul hakkı ve haram lokma yemedim 10 yıldır İnşallah bundan sonrada nasip olmaz.

serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen genelleme yapmayın hocam, forumda tanıdığım 8-10 bilgisayarcı var. Bizi de aynı kefeye koyuyorsunuz. @residense; @Cuslaw; @SmdMaster17; @Regina; @ComPuter_DoctoR; bunlardan bazıları..

-----------------

Gelelim asıl konuya, bu gibi şeref yoksunları yüzünden insanlar bize güvenemez oldu. Harddisk ve ramlerin fotoğrafını çekip öyle teslim ediyor bazı müşteriler, başkalarının bıraktığı izler bizlere yansıyor .

10 yıldır bu işi yapıyorum hiç kimsenin ne bir vidası ne de parçası bana lazım değil. İyi niyetle gelene iyi niyet gösteririm, art niyet ile gelene art niyet..

''İnsanda yok ise "edep", neylesin medrese mektep? Okusa alim olsa, yine merkep yine merkep!'' NFK.
Üstad işini hakkıyla yapmayan bir sürü insan olabilir ve sadece bizim sektörde yaşanıyor sanmasın kimse. Art niyetli insanın olduğu her sektörde bu tip durumlar yaşanabilir. Ancak genelleme yapmak işini hakkıyla yapan bunca insana hakarettir. Lise son staj zamanından beri sektörün içindeyim yaşım 30 oldu sayısız telefon yaptım sayısız bilgisayar geldi geçti elimden arkama döndüğümde huzursuz olacağım 1 işim olmadı. Dükkanımdan küfür ederek çıkan kimse olmadı. 1 Allahın kulu parçamı çaldın diye ne bu dünyada ne ahirette karşıma çıkamaz. Yeri geliyor telefon ekranları elimizde montaj sırasında kırılıyor ne zararlar ediyoruz ama hiç bir zaman kimseyi mağdur etmiyoruz. Biz böyle hakkıyla çalışıyorken genelleme yapılıyor olması bizim değil bu genellemenin yapılmasına vesile olan, kul hakkı nedir bilmeyen mesleğin yüz karaları yüzünden oluyor.

Arkadaşlar her şeyi geçtim yıllardır bu işteyim ne ÇALINTI cihazlar geliyor biliyor musunuz ? Adam notebook getiriyor 3k-5k ederi var 100 lira ver vereyim diyor çünkü değerini bilmiyor çalmış gelmiş ben o cihazı alsam dünya para kazanırım ben o cihazları bile ALMIYOR'ken kıçı kırık ram,kamera vs gibi parçalara tenezzül eder miyim sizce ?