Merhaba arkadaşlar,
24 yaşındayım ismim Tayfun

Bende sizler gibi web sektörünün içindeyim. Merakla başladığım web süreci, zamanla birlikte başarıyı elde etmek için uğraşa, uğraştıkça tecrübeye, tecrübe edindikçe de meslek haline dönüştü. Meslek edinmenin yanı sıra, dijital bir ortamın dinamikliğiyle de artık sürekli gündemi takip eden ve ayak uydurmaya çalışan birisi olmakla birlikte birçok konuda tecrübe edinmemizi sağladı. Bu konular arasında en çok yöneldiğim ve hiç durmayan SEO dünyasına 9 yıl önce atmaya başladığım adımlar beni 2019 da SEO şirketimi açmama kadar ilerletti. SEO çözümlemeleriyle birlikte birçok alanda hizmet vermeye başladık.

Üniversite zamanında benim bu alana yönelmemi sağlayan dostlara,
Juzk.Net'in altyapısı konusunda yardımcı olan @idrisselvi; 'ye,
Tema konusunda sorunlarımızı halleden @SektorelTema;'ya,
Editörlük kısmında ki eksiklerimizi gideren @Hymelanos;'a,
Tescil işlemlerimizi eksiksiz halleden @WebxGroup;'a
Tasarım konusunda @bilaldtasarim; @Type; @Grapya;
Ve tabii ki birçok konuda yardımından dolayı @Coskun; abiye teşekkürlerimi iletiyorum.

Juzk Solutions'u SEO alanında ulusal bir marka yapmak için çıktığımız bu yolda "%100 müşteri memnuniyetini" göz önünde bulundurarak, destekçi olan herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık 13 yıldır internet sektöründe ve uzun süredirde r10.nette üyeyim ve r10 ailesiyle birlikte olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum. Tanıdık veya tanımadık, tüm r10 davetlimdir. Ofisimize gelip kahvemizi içebilirsiniz.

Ofisin fotoğraflarını daha da görselleştirdikten sonra paylaşmayı düşünüyorum. En kısa sürede burada ki arkadaşlarda nasıl bir ortamda hizmet verdiğimizi görebilecekler

Firma : Juzk Solutions
Şube 1 : ÜSKÜDAR/ İSTANBUL
Şube 2 : GÜMÜŞHANE
Site : Juzk.net
Whatsapp : 0 850 305 41 29
Tel : 0 538 041 05 14

Ayrıca çekilişimize katılmak için
Ayrıca 5.000 TL değerinde ki çekilişime katılmak için :https://www.r10.net/r10-cekilis-amp-...post1075671764 girebilirsiniz

Hizmetlerimiz ;

1-✰ Juzk Solutions ✰ ORGANİK 10 FARKLI FENOMEN HESAP - TUMBLR KEŞFET İMKANI - 6/24 Destek
2-✰ Juzk Solutions ✰ SİTENİZİ UÇUŞA GEÇİRECEK BACKLİNKLER + KS BACKLİNK + SÖZLÜK +TUMBLR ✰ 6/24 DESTEK
3-✰KAPSAMLI SİTE ANALİZİ ✰ Sitenizin Arka Planında Ne Olduğunu Görmek İster Misiniz?
4-✰ Juzk Solutions ✰ ANAHTAR TESLİM SİTE KURULUMU - MÜKEMMEL SİTE İÇİ SEO + HIZLANDIRMA ✰ 6/24 DESTEK
5-✰ Juzk Solutions ✰ MUHTEŞEM Wordpress SEO ve HIZ Optimizasyonu - KUSURSUZ Hizmet - 6/24 Destek
6-✰ Juzk Solutions ✰ MUHTEŞEM SEO HİZMETİ ✰ KALİTELİ SİTE ve FENOMEN HESAP ✰ %100 Manuel ✰ 6/24 DESTEK
7-✰ Juzk Solutions ✰ TUBMLR + MEDIUM + SOSYAL MEDYA (EFSANEVİ LINKWHEEL Ağınızı Kuruyoruz) 6/24 Destek
8-✰ Juzk Solutions ✰ Bireysel - Kurumsal - On-page SEO Danışmanlığı - Faturalı Hizmet - 6/24 Destek
9-✰ Juzk Solutions ✰ Instagram DEV REHBER + TÜM DETAYLARIYLA TEK SEFERDE 6/24 Destek
10-✰ MAKALE BAŞLIK HİZMETİ ✰ Sektöre Göre En Çok Aranan İçerikler ✰ Kazançlı İçerik Tavsiyeleri ✰
11-✰ Juzk Solutions ✰ Adsense Onay Rehberi - DAHA İYİSİ YOK - BÜTÜN DETAYLARIYLA + 5 FARKLI YEDEK + PDF
12-✰ Juzk Solutions ✰ PİNTEREST EĞİTİM - KEYWORD - SİTE TAŞIMA - SUNUCU REHBERİ - BAN REHBERİ ✰ FIRSAT