çok basit çözüm gidin dükkana sert çıkışmayın bunu fırsat bilip size 2 kat sert çıkışır ve kendilerini haklı çıkartırlar böyledir bu o nedenle sakince anlatın kartınızı istiyorum deyin teknik serviste bilgisayarıma bakan arkadaşın ismi nedir deyin size neden soruyorsunuz diyecek, daha öncede başıma geldi siz bilginizin olmadığını dokunmadığınızı söyleyeceksiniz sizinle burada tartışsam da bu ram tekrar yerine koyulmayacak. ben eminim size verirken ram içindeydi belki çalışan hatası belki dükkan hatası ben hakkımı arayacağım 8 gb ram meselesi değil buradaki terbiyesizce davranış yüzünden duruşmalara geleceksiniz savcılık dükkanınızda arama yapacak ve benden parayı alırken fiş verilmedi ek olarak maliyeye de bildireceğim duruşma günü görüşmek üzere diyip çıkın. gidin 1 saatte adliyeden açın sonrasında sikayetten vazğeçmeniz için davaydı maliyeydi uğraşmamak için size sıfır pc hediye ederler. hatta dükkana girmeden önce telefonunuzun ses kaydını açın elinizde tutun kayıt alsın sonra dükkandaki elemanlarıda şahit gösterir geldi küfür hakaret tehdit etti der bu konusmadan önce alabiliyorsanız görüntülü alın kaydı farkettirmeden ram çalan yalanda söyler sahte şahitte tutar ama dava ile maliye ile uğraşmak istemez korkar.
Evet fiş vs vermedileri bunuda belirtirim. Ses kaydı görüntü vs işine girmeyeceğim ancak bu dediklerinizi uygularım. Yarın konuyu güncellerim herkese ilgisi için teşekkürler