ephantaso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hergün camlarımda sineklik olmasına rağmen gece 1 bilemedim 2 tane leş çıkarıyorum odamdan ancak nerden geliyorlar bu soğuk havada anlamıyorum nasıl kurtulabilirim bu havada normalmidir
şu ürün veya benzerini(daha güçlüsü olabilir misal) alın , uyumadan 1 saat önce açın, uyuduktan sonra da açık bırakın çok faydasını görürsünüz.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam prize takılan sinek savarlardan aldım yazın başında. Çok faydasını gördüm. Bizim burada da sivrisinek oluyor halen, işimi görüyor bu aletler.
Ürün: https://www.migros.com.tr/raid-elekt...gaAsFCEALw_wcB
küçüklüğümden beri şu ürünün bir kez faydasını görmedim. Bu prizdeyken dalga geçer gibi art arda ısıran vardı

bu arada mevsimsel olarak ekimde sivrisinek görmemiz, bu yaz diğer yaz aylarına göre daha az görmüş olmamız falan ne bileyim doğanın dengesini feci bozuyoruz bence.