ben 3-4 hafta önce canlı izlemeye gittim çgh 2'yi ve rezaletti resmen. öncelikle oyuncular inanılmaz acemi ve çoook fazla hata yapıyorlar, ezber unutuyorlar. benim gittiğim bölüm 24. bölüm olarak yayınlandı televizyonda fakat benim canlı izlediğim programla hiç alakası yoktu. seyircinin gram gülmediği yerlere gülme efektleri eklenmiş televizyonda mesela. oyuncunun skeç unuttuğu yerler kesilmiş biçilmiş vs. en bombası ise şuydu; skeç final yapıyor ve seyirciler çok fazla beğenmiyor mesela, yılmaz hoca diyor ki; neyse siz gidince biz buna tv için daha komik bi final çekeriz falan. 6 skeç oynandı ve 4 tanesi için bu cümleyi kurdu yılmaz hoca. yani seyircisiz olarak tv için tekrar oynanıyor çoğu skeç anladığım kadarıyla.

sorunuza gelecek olursak evet ben gittiğimde de 2-3 kere bahsettiğiniz olayı yaşadık, 1 tanesi televizyona konmuş diğer 2 tanesi kesilmiş. yani yılmaz hoca siz tekrar gülün diyor ve izleyici de gülüyor, direk o kısmı koyuyorlar. sadece hamzanın zeki çocuğu oynadığı kısımda matematik hesabı yaparken 5 kere tekrar yaptı orada baya güldükleri için o kısmı koymuş televizyona diğerleri yoktu.

sonuç olarak 160 lira verdim ve finalleri sonradan çekilen, ses sisteminin berbat olduğu (arka taraftaydım ses yok gibiydi) tamamen televizyona yönelik çekilen bi programdı, tekrar gider misiniz derseniz kesinlikle öyle bir hata yapmam. (tv de izlerken gülüyorum ama gerçeği öyle değilmiş)