semihkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Yaklaşık 1 işte aralıksız 1.5 yılımı tamamlamış bulunmaktayım, Öncesinden'de çalışmalarım oldu 3 ay 4 ay 1 ay gibi,

Maaşım Garanti hesabına yatmaktadır, ( bazen elden veriyorlar bazen gecikmeli alıyorum bazen gününde alıyorum düzensizlik mevcut)
Fakat anlamadığım nokta internet üzerinden yapmış oldugum başvurular olumsuz sonuçlanıyor her daim.
İnternetten araştırmalarım sonucu şubeden başvuru yapmak daha etkili olur diye şubeye gittim fakat 2 saat te sıra gelmeyince bırakıp çıktım (ziraat bankası)

İnternet üzerinden enpara ziraat bankası garanti bankasına başvurularım oldu fakat genelde 1 2 saat içerisinde olumsuz cevabı aktarılıyor. bazen anında olumsuza düşüyor.
Gelir olarak ise Net maaşım 2.300TL Şeklinde fakat sigortam asgari ücret üzerinden yatıyor.

Olumsuzluk nedeni sizce neyden kaynaklanabilir.

En azından aylık 700 tl taksit ödeyip 15 20 bin arasında bir araca sahip olmak istiyorum.

Aksi halde para biriktiremiyorum. Harcıyorum vs.
Fakat faturalarımı vs gününde ödeme yapıyorum. Piskoloji galiba

Önerilerinizi bekliyorum...
bir işte sigortalı çalışıyorsan ve işyerinin telefon numarası varsa, tc kimlik no ve cep telefonu numaranı ver yarın sordurayınım, uygunsa seni ararlar zaten.

edit: kendi yazdığımı tekrar okuyunca sanki yasa dışı iş yapıyorum gibi geldi Hocam devlet bankası burası.