sanalcuzdan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli forum üyeleri merhabalar,
Bildiğiniz üzere avukatların reklam yasağı var. Dolayısıyla reklam yapmaları yasak hatta reklam yapmasalar bile en iyi avukat vs gibi haksız rekabete yol açacak ifadelerde kullanmaları yasak.
Eşim avukat,ofisine ait bir websitesi var. Seo desteği ile yerelde bir çok kelimede 1. sıradaydık fakat bu ara hedef kelimelerimiz bir çoğunda ya en iyi ....... avukatı gibi konular ile ya da google, facebook reklamları vs ile işimize sekte vuruyorlar.

Bu konu da onlarla baş edebilmek için bende reklam çıkmak istiyorum fakat avukatlık kanununa aykırı olduğu için eşim zarar görsün istemiyorum. Baş edebilmek için kendimce bazı yollar düşündüm.
Bunlardan en çok aklıma yatan : Mevcut site dışında yeni bir site açıp whois bilgilerini gizleyip,kendi üstüme 0850li bir hat alıp, siteye o numarayı verip, arayanların bana ulaşmasını sağlamak ve elde ettiğim bilgileri eşim ile paylaşmak. Bana mantıklı olur sorun yaşatmaz gibi geldi ama bilmiyorum. (Bu arada mevcut reklam verenler doğrudan hukuk bürosuna ait websitesinden, kendi bilgilerini gizlemeden reklam çıkıyor Fazla korkusuzlar

Yukarıda yazdığım taktik hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca başka bir yol önerebilecek olan var mı ?

Bu konu da tecrübe sahibi olan varsa ayrıca belirtip yardımcı olabilirse sevinirim.
İyi Geceler
Google'de reklam verenler nasıl veriyor?