bu kategorideki en iyi romatoloji doktorunu nasıl bulabilirim ücret problem değil sağlık önemli olan benim için şehir gözetmeksizin



erroy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun benim annemde'de var kesin bir tedavisi yok ilaçlar sadece yaşamınız boyunca hayatınızı normal şekilde idame ettirebilmenizi sağlıyor. Farklı tipleri var. Biz bir profesorün özel muayehanesine gidiyoruz. İlaç tedavisiyle başladı yanıt vermeyince pahalı bir iğne var onu verdi o da bu hastalıkta son çareymiş çok şükür şimdilik iyi. Bu hastalığın genci yaşlısı yok herkesde görülebiliyor. Bağışıklık sistemiyle alakalı. İltihabın uzun süre ekleminizde kalması sıkıntı o bölgede ki kemikleri zamanla eritiyor. Yangı olan yere devamlı buz uygulayın ve en kısa sürede bir Romatoloji doktoruna görünün bu hastalığın şakası yok.
hocam buz tedavisi sürekli yapıyorum hastalıkla aslında bi nevi yaşamayı öğrendim onu kontrol altına alabilmeyide öğrendim ama son 6 aydır hiç böyle şiddetlenmemişti, bende özel doktorlara özel muayehanelere gittim ama tek yapabildikleri kortizonlu ilaclar bu tür ilaclar hormonel dengeyi bozuyor siz iğneden bahsetmişsiniz sanırım oda kortizon iğnesi erkeklerde zararlı birşey ileriye dönük zararlar doğurabilir.
ben prednol 4 mg kullandım 2 sene cok değişikliğe uğratıyor insanı mesela sabahları uyanınca gereksiz agresiflikler, insanlar ile olan bağlantılarımı kesmek gibi, özgüven eksikligi gibi daha sayamadıgım bir çok şey.