mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Apartmanda oturan kişinin ses sistemiyle felan ne işi olur.
Müteahhitler daha çok kazanıcam diye karton taşısa kartondan yapacaklar tavanları birde 5+1 ses sistemi filan koymuşsunuz.
Müstakil evleri küçümserlerdi, artık müstakil evde yaşayanlar kral gibi evde yaşıyor da farkında değiller.

Seni boşuna engelli listeme almamışım. Ne kadar gürültü yaparsa yapsın, taşla sopayla adam toplayıp eve gelip ev sahibini döveceksin he
Senin karşına hep andavallar çıkmış demekki.
haneye tecavüz edeni öldürseler camdan atsalar da hane sahibi sağlam avukat ile nefsi müdafaadan yırtar.
Öyle kolaydı ev basmak.
10. katta yaşıyorum ara sıra 3 yaşındaki çocuğum gürültü yapıyor, gürültü için kibarca uyarmak yerine evimi bassın birisi de sonra neler oluyor görelim.
Bende gürültü yapıyor diye alt üst komşuların kapısına hiddetle çok gittim.
Ama öyle ev sahibine şiddet uygulamak filan ancak teröristlerin tarzı.
Öncelikle engelli listene aldıysan mesajlarımı okuma ve alıntılama. Ergen gibi atara artistliğe gerek yok.
Diğer taraftan magandalık yapana magandalık yaparlar. Gürültü yapanı önce uyarırım.
Hala gürültüye devam eden adamı polise şikayet etmem, o gitsin beni polise şikayet etsin.
Hakkı hukuku da senden iyi bilirim, öyle haneye tecavüz diye adam öldürüp nefsi müdafaa ile yırtılamayacağını bilirim sen de öğren.
3 yaşındaki çocuğunun gürültüsü ile gecenin 1'inde 5+1 müzik sisteminden müzik dinleyen adamın gürültüsünü aynı kefeye koyduğun için sana verecek yanıtım kalmıyor.
Bir de haklısın sık sık karşıma andavallar çıkıyor, gerçek hayatta da internette de...
Ben de seni engelli listesine alayım da bundan sonra gereksiz ukalalığını görmeyeyim.