Ücretsiz Toplu Paylaşım Planlaması Sitesi
WWW.hootsuite.com sitesini bilenler vardır aranızda. Bizim sitemiz de onun bir benzeridir.
Arkadaşlar yeni satınaldığım ve kurduğum sitenin test sürelerinde bana eşlik edecek ve bu süre zarfında görülen eksiklik ve aksaklığı bana bildirecek arkadaşları bekliyorum.
Sitemiz facebook sayfalarınız için planlamayı kolaylaştırıyor, Bir yerden planlama yapıyorsunuz ve tüm sayfalarınızda planlamalarınız zamanı geldiğinde paylaşılıyor.
Fakat bu aşama için öncelikle resmi olarak işletme olmamız gerektiğinden ve resmi işletme olmadığımızdan şuan tüm sayfalarda değil sınırlı olarak her bir facebook hesabıyla 3 adet sayfada paylaşım yapabiliyoruz.
Sisteme kaydolarak test etmek, 3e kadar olan sayfalarınızın planlamasını tek yerden yapmak, 3ten fazla sayfanız varsa 2. facebook hesabınızla yeni kayıt oluşturup, onları da yeni hesabınızla planlayarak kullanabilirsiniz.
Sitemiz:
www.planlapaylas.com
Şu aşamada herhangi bir ücret talep etmiyorum, O nedenle gördüğünüz eksiklikleri bu konuya yazarak bildirmenizi rica ediyorum. Sorunları Lütfen konuya yazınız.
Not: sitenin geliştirilmesinde bana destek olabilecek arkadaşlara desteklerine istinaden ayrı imtiyaz sağlayabilirim.
Önemli not: kayıt esnasında sayfa seçme ekranı geliyor, en fazla 3 sayfa seçmelisiniz, yoksa sistem hata verecektir.