Hizmet aldığınız sunucu da bir sorun bulunmuyor, sunucu normal işleyişinde, sizinle ilgili olmayan konuları inceliyorsunuz.
Paylaşımlı bayi hosting hizmeti satın alıyorsunuz, sunucunun kaynaklarının örneğin sadece %5'u size ait, geri kalan %95'ini firma istediği gibi satabilir yada satmayabilir.
Hizmet aldığınız firma hosting satabilmek için donanım yatırımı yapıyor, veri merkezine sunucuyu gönderiyor ve bu hizmet için her ay ödeme yapıyor, arıza oluyor çözmeye çalışıyor emek harcıyor...
Haliyle müşteri bulduğun da hosting hesabı açıyor, sunucu da dolmaya başlıyor.
Bunda anlaşılamayacak bir durum bulunmuyor.
Siz firmanın yerine olsanız, sunucunuza yeni müşteri almazmısınız?
Neden bu kadar agresif cevap veriyorsunuz ki? Benim söylemek istediğim daha önce 300 siteyle beraber aynı sunucu da çalışan sitelerim oldu reseller felan da değildi ancak böyle durumlar yasamıyordum. Şimdi acaba bir saldırı veya anlamadığım bir konu olan mining islemi felan mi yapılıyor diye fikir alışverişi yaptım. Daha 1 hafta önceye kadar saliseler içinde acılan site şuan 3 saniye de yanıt veriyor. Her reseller hesabına yıllık 200-300 arası bir para ödüyorum ve 4 tane siteme ayrı reseller aldım bunu sorgulama hakkımız olmasın mı?