benimde şahiş şirketim var bütün harcalamarimin hepsini gider olarak gösteriyorum a-z herşeyi bende yakın zamanda sektör değişikliği ve artık faturalık bir şey olmadiğim için kapatmayi düşünüyorum şu 2 aydır fatura kesmedim muhasebecim baya tecrübeli birisi beni bir şekilde döndürüyor - zarar olarak gösteriyor vesayre bende yakında kapatmayi düşünüyorum konu sahibi ile bende takipteyim
Benim de giderim çok fazla, gel gelelim hiçbirini gösteremiyorum neredeyse, tek yemek, internet alışverişi ve bazı ürün alımları harici. Onlar da KDV'min çeyreği ediyor zaten, kazandığımı devlete veriyorum
Şahıs şirketinde nasıl gider gösteremiyorsunuz?
Arabanız varsa kendi üstünüze aldığınız mazotu bile gider gösterirsiniz. Ev adresinizi gösgterdiyseniz market alışverişleri faturalar vs. gider gösterilir.
Arabam var üstüme değil, üstüme olsa dahi ayda 300 tllik alıyorum mazot bu da kdvme eş değer değil.
Market alışverişi vs de deseniz ayda ne kadar eder ki en fazla. En büyük giderim yurtdısından aldığım ürüne ve facebooka ödediğim reklama gidiyor ancak 2'sini de gösteremiyorum gider olarak.