Shitric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin hikayenize bakınca (tarihler tutmasa da ) sanalda tanıştığım bir çok insanın da hikayesiyle benzer olduğunu görüyorum. Demek ki bu ortamda hiçbir zaman yalnız değilmişiz.. Her zaman bizim gibi birileri varmış ve bizimle benzer şeyleri yapmaya çalışıyor/yapıyormuş. Eline sağlık hocam. Ayrıca teşekkür ederim gece gece tebessüm etmemi sağladığın için
Evet, öyle bir ortak yönümüz/yönlerimiz var. Bunun sebebi "ya tamam internet var, her şarkıyı kotalı da olsa dinliyorum ama bunun bana yararı ne?" düşüncesinden çıkmış olabilir. Bilmiyorum hangi dönemdensiniz ama benim dönemimde artık bereketlik mi vardı, yoksa sosyal kültürün internet ortamına en iyi yansıdığı dönemler miydi bilemiyorum yalnız dikkat ettim bunun peşinden giden herkes bir şeyler başarmak yada bir şeyleri öğrenmek için bu yola "hevesle" girmiş. Kırtasiyeden ilk kaset/disk yada CD aldığım dönemleri hatırlıyorum bilgisayar başına geçip bir şeyler yüklemek, saklamak ne bileyim normalde şu zamanda hiçbir şey olan şeyi o dönemde o anda başarmak istiyordum. Ve eminim bu yola benzer şekilde giriş yapan herkes aynı şeyi istiyordu. Belki de ilk heyecandı bilemiyorum.

Okuduğunuz için ben teşekkür ederim.