arkadaşlar tamamen kendi geliştirmiş olduğum bir beğeni ve yorum gönderme sistemim var. sistem şuan çalışıyor ama elimde data olmadığı için faaliyete geçiremiyorum. yaklaşık 2 haftadır kendi açtığım birkaç hesapla testler yapıyorum ve hesaplar kapanmıyor, beğeni sayısı azalmıyor. kendi datası olan bir veya iki bayi ile birlikte çalışmayı düşünüyorum. sisteme şuradan ulaşabilirsiniz:
https://phpsmm.com
kayıt olurken tel no kısmına rastgele numaralar yazabilirsiniz. en az 10 karakterli rastgele rakamlar yazabilirsiniz.
eklediğiniz hesapların eposta onaylı olması gerekiyor. eposta onaysız hesaplar sürekli bloklanıyor ve 1 gün boyunca beğeni yapılamıyor. eposta onaylı olan hesaplarda böyle bir sorun yok.
sistem dakikada 13 yani günde 18720 beğeni atabiliyor. miktar şimdilik az ama başlangıç için fena sayılmaz. şuan 15-20 civarı user var bu yüzden her sipariş en fazla 10 adet beğeniyle sınırladım. yeterli user miktarına ulaşınca bu limiti 1000'e çıkarmayı düşünüyorum.
teknik detay sormayın çünkü bu sistemi nasıl yaptığımı söyleyemem. piyasadaki mgp25 ve python ile yazılmış private api kütüphanelerini kullanmıyorum, başka panellerin apisini kullanmıyorum sadece bunu bilmeniz yeterli.
konuya hakim kişi veya kişilerle birlikte çalışmayı düşünüyorum. panele kayıt olabilir, mevcut userlarla deneme yapabilir ve isterseniz kendi userlarınızı ekleyip deneyebilirsiniz.
ilgilenenler özelden şu bilgileri yazarsa geri dönüş yaparım. bu bilgiler vakit kaybetmemek ve ciddiyetinizi anlayabilmem için gerekli:
panel adresiniz:
mevcut user miktarınız:
user açabiliyorsanız günde kaç user açıyorsunuz:
nasıl bir çalışma şekli düşünüyorsunuz? hisse ortaklığı veya uygun fiyattan beğeni satın almak veya başka bir yöntem olabilir.
adınız ve telefon numaranız:
işin ciddiyetinin çok iyi farkındayım arkadaşlar. ana dağıtıcıların ne kadar para kazandığının farkındayım. bu yüzden vakit kaybettirecek kişiler yazmassa sevinirim.
edit: sistemi satmayı düşünmüyorum ama ortak olabilirsiniz. bu işte ne kadar para olduğunu çok iyi biliyorum bu yüzden satın almak isteyenler sistemin %10una 20bin tl ile ortak olabilirler.
edit: profil linki gönderirseniz sistem hiçbirşey yapmaz. post linki yazmalısınız. bu sistem oto beğeni sistemi değil. belirtilen paylaşıma belirtilen miktarda beğeni gönderiyor.
edit: başka panellerde kullandığınız hesaplar iş görmüyor arkadaşlar. instagram başka lokasyondan girilen hesaplara eposta doğrulaması istiyor. bu yüzden başka yerde kullandığınız userlar iş görmez. sıfırdan user oluşturabiliyorsanız değerlendirebiliriz. bu arada yorum olayına bazı kısıtlamalar getirdim. 3 adet @ işareti ve 3 adet # işareti kullanabilirsiniz. ilk 10 karakter içerisinde @ veya # olamaz.