Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bunları söyletti ya yazık valla
Konu sahibi. Kısaca söyleyeyim. Fazla vaktimi harcayamam çünkü.
Bu kadar adam sana aynı şeyleri söylüyorsa çuvaldızı kendine batır biraz. Bİ BAK NE YAPIYORSUN. Biraz kendine bak. Herkes birşey diyorsa hepsi yalan olamaz. İnsanların sinirlerini bozup boş yapıyorsun demekki böyle konuşuluyor.
Kendi iyiliğin için tarzını tavrını değiştir. Yoksa benim umrumda değilsin. Kimsenin değilsin. Bende kimsenin umrunda değilim. Herkes kendinden sorumlu. Ve sen ne olmak istiyorsan ona göre davran.
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben önceki yorumumda kendisine bir şeyler anlatmaya çalıştım lakin anlamıyor. Aklı sıra laf sokma çabalarına falan giriyor.
Bu arkadaş bir gün benim konuma girip " Siz sahtesini satıyorsunuz, bende orjinali var şu kadar fiyata satıyorum. " gibi bir yorum yapmıştı. Bende şikayet ettim bu sebeple uzaklaştırılmıştı.
O gün bugündür çocukluğuna veriyorum ve sadece konularına/yorumlarına gülüyorum. Kendini güldürecek hallere düşürdü farkında bile değil. Enesin acilen oturup insanlar tarafından neden sevilmediğini, sayılmadığını düşünmesi gerek.
Seni bile çileden çıkartmış Tahsin hocam daha ne olsun
Herkes Enesin iyiliğini düşünüyor, ama inan o bu kadar insanın onu düşündüğünü düşünmüyor. Düşünse herşey Enes için çok iyi olacak. Forumda da gerçek hayatta da...
Ne diyeyim enescim, tüm güzellikler seninle olsun kardeşim. İnşallah bir gün bu konuları görüp tatlı bir tebessüm edersin. Tüm güzellikler seninle olsun.
Seni eleştiren de sana iyi temenni sunan da sana yardımcı olmak için burada. Göremiyorsan kimseyi rahatsız etme