Kardeşim eyvallah iyisin hoşsun ama forumda her konuna lütfen etiketleme yapma beni. Ben yapım gereği insanlara yardımcı olmaya çalışan, senln gibi psikolojik sıkıntılarından dolayı kötü birşey yapmasına engel olmak elimden geldiğince yol göstermeye çalışan biriyim.
Fakat inan her konuya etiket yapmandan ve her seferinden "bunu kibar dille seni kırmadan" kaç kere söylemeye çalıştım fakat inan artık psikolojimi bozdun ya..
Bak canım kardeşim, benim ailemde eşim, çocugum kayınpeder ve kaynanam yeni doğacak çocugum hep bunların hastalığı için hastanelerdeyim.
Forumda olma amacım hem ticaret, hemde insanlara yardımcı olmak hem insani hem bilgi adına. Ama inan benimde hastane başta olmak üzere bir sürü derdim tasam var.
LÜTFEN BENİ, "ÇOK ÇOK SIKIŞMADIKÇA" ARAMA YAZMA ETİKETLEME...
Kendimi insanların yerine koyup, vicdanen rahatsız olup yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen çok abarttın be kardeşim!
Herşey bitti senln dertlerin mi kaldı? Sana tavsiyem ya biri banlasın seni ya hesabını tatil moduna al... Sana son bir abi tavsiyesi.. Zira herkesin derdi kendine yetiyor..
En basitinden adama takipçi satmışsın konuya etiketlemişsin..
Senin temel mantığın verilen öğüdü tutmuyor, tuttum sanıp sallıyorsun. Sana bin tane akıl verilse, binini çöpe atıyorsun.
Bak yine söylüyorum iyi hoş çocuksun ama inan rotasız gemi gibisin. Her yöne gidiyorsun. Neden gittiğini sen bile bilmiyorsun...
Rota göstereni takmıyor sürekli dönüp dolaşıp duruyorsun.
Senln yaptıgını yemin ediyorum 2 yaşındaki kızım yapmıyor..
Bugün evlensen çocugun olacak, ama gel görki forumdan kimse seni ekmek almaya göndermez..Çünkü insanlara o güveni vermiyorsun.
Bir insan oturup düşünür. Ben ne iş yaparım diye ama sen her gün iş değiştiriyorsun..
Kardeşim rota belli değil, rotan belirsiz...
Sana bıktım bir psikolog mu psikiyatr mı neyse ona git. Yok efendim bizim Enes yine aynı Enes aynı hamam aynı tas...
İnan artık isyan ettim yeminle... Laf dinlemeyeceksen neden etiket yapıyor mesaj atıyorsun?
Kendi ailemin hastane işlerinin içinde seni adam yerine koyup vakit ayırıyorum şuanda dahil, ama Enes bey aynı kafa aynı mermer...
Sana milyon tane iyi laf edip yol göstersek sen değişmezsin...
Bugüne kadar yazdıgın forumdan abilerini dinleseydin şimdi bi işin ucundan tutardın ama sende o ışık yok...
İyisin hoşsun fakat inan, fakat senln tedavi merkezin, forum değil psikolog ve psikiyatri bölümü. Git hem kendini hem kişiliğini düzelt...
Bunca yazan kişiye ve bana birazcık dinleyip değer verirsen önce psikolog ve psikiyatr bölümle git.
Birazda kendini geliştir düzelt. Foruma aylar sonra karakter sahibi biri olarak dön. İyiliğin temizliğinden kimsenin şüphesi yok fakat karakter başka bir olay...
Psikolojimi bozdun, yardımcı olayım derken. Durum o kadar vahim yani 😂
Ben önceki yorumumda kendisine bir şeyler anlatmaya çalıştım lakin anlamıyor. Aklı sıra laf sokma çabalarına falan giriyor.
Bu arkadaş bir gün benim konuma girip " Siz sahtesini satıyorsunuz, bende orjinali var şu kadar fiyata satıyorum. " gibi bir yorum yapmıştı. Bende şikayet ettim bu sebeple uzaklaştırılmıştı.
O gün bugündür çocukluğuna veriyorum ve sadece konularına/yorumlarına gülüyorum. Kendini güldürecek hallere düşürdü farkında bile değil. Enesin acilen oturup insanlar tarafından neden sevilmediğini, sayılmadığını düşünmesi gerek.
Seni bile çileden çıkartmış Tahsin hocam daha ne olsun