@Enes65532; nasıl davranırsan o şekilde karşılık alırsın. Bu yalnızca forumda değil hayatın her yerinde geçerli olan bir kural. Sen burada karşındakilere saygısızca davranırsan, bilgi vermek yerine kirlilik yaratmaya çalışırsan elbette insanlarda sana tepkili olur. Yaşın küçük diyorlar tam olarak ne bilmiyorum ama yazdıklarını okuyunca ufak olduğunu anladım.
Senin her şeyden önce iletişim problemini çözmen gerekiyor. İstediğin kadar bilgi sahibi olan iletişim kurmayı bilmedikten sonra hiçbiri işe yaramaz. Kendinden büyüklere dayılanırsan, dışlanmaktan başka bir şey almazsın. Bunun örneklerini bu forum pek çok kez gördü.
İkili tartışmalara girmek yerine işine bakarsan senin için daha iyi olur. Etik Hacker olabilmek içinse, eğitim setleri alarak olamazsın. Her şeyden önce çok iyi düzeyde İngilizce bilmen gerekiyor. Her şeye sahip olsan, CEH sınavında İngilizce bilmediğin için çuvallarsan, anlamı kalmaz hiçbir şeyin.
Bu ülkede bilişime değer verilmiyor. Penetrasyon hizmeti veren pek çok arkadaşım var ama hiçbiri işe başladığını bulamıyor. Çünkü ülkede bilişim kültürü yok. Bu yüzden CEH falan uğraşmak yerine bir programlama dilinde kendini geliştir ekmeğinin peşine düş derim.